Life

Fuego, în culmea fericirii! S-a pozat cu cei mai mari cântăreţi ai lumii!

Îndrăgitul cântăreţ a făcut o vizită la Muzeul Figurilor de Ceară din las Vegas.
19.02.2018 | 14:39
Fuego in culmea fericirii Sa pozat cu cei mai mari cantareti ai lumii

Fuego se află în turneu peste Ocean, alături de Irina Loghin şi de Romeo şi Alina, de la Alesis. Între concerte se distrează în fel şi chip. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Cântăreţul Paul Surugiu, Fuego pentru iubitorii muzicii, în vârstă de 41 de ani, se află în America şi se bucură de ocazie. Printre cele mai gustate activităţi a fost vizita la Muzeul Figurilor de Ceară, din Las Vegas, unde artistul s-a pozat alături de statuile unor vedete ca Madonna sau Tom Jones.

„Mi-am zis că n-ar strica puţin ca marile staruri să cunoască şi-un biet artist român, poate se leagă ceva! Şi uite aşa mi-am dat întâlnire cu cei mai importanţi artişti, de la Frank Sinatra şi Tom Jones până la Celine Dion sau Stevie Wonder! Sigur că totul a fost o joacă frumoasă”, a explicat Fuego pe reţelele de socializare.

Românii din SUA sunt mereu nerăbdători să-i revadă şi să-i asculte pe artiştii români, astfel că Fuego are bucuria unor săli pline. Aşa este şi în cazul acestui turneu, interpretul evoluând cu casa închisă. Pentru perioada imediat următoare Fuego pregăteşte un mega-turneu prin 13 oraşe româneşti, care se va intitula „Tu eşti primăvara mea” şi se va derula în perioada 14-26 martie.

Tags: