Premier League

Fundașul dorit de FCSB, ofertat de trei echipe din Premier League. Suma uriașă pe care o va primi FC Botoșani

28.01.2019 | 12:06
Fundasul dorit de FCSB ofertat de trei echipe din Premier League Suma uriasa pe care o va primi FC Botosani

Michael Ngadeu Ngadjui, fundașul care a fost dorit și de FCSB în 2015, este ofertat de trei echipe din Premier League. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani care se află sub contract cu Slavia Praga a impresionat și poate prinde transferul carierei.

Sky Sports anunță că Newcastle, Cardiff City și Fulham s-au interesat de serviciile lui Michael Ngadeu Ngadjui, fostul apărător al lui FC Botoșani. Mai mult, englezii susțin că Slavia Praga este dispusă să renunțe la serviciile fundașului camerunez pentru 4,5 milioane de euro.

Michael Ngadeu Ngadjui este ofertat de trei echipe din Premier League

Dacă Michael Ngadeu Ngadjui o să se transfere în Premier League, acest lucru ar însemna o lovitură financiară pentru FC Botoșani. Valeriu Iftime, patronul grupării din Liga 1 Betano, a păstrat 20% dintr-un viitor transfer al fundașului camerunez, iar aproximativ 900.000 de euro vor intra în conturile moldovenilor.

FCSB a negociat cu FC Botoșani pentru transferul lui Michael Ngadeu Ngadjui, dar Gigi Becali a refuzat să le plătească moldovenilor 500.000 de euro. Astfel, fotbalistul în vârstă de 28 de ani a ajuns în iulie 2016 la Slavia Praga, echipă care a fost dispusă să îl cumpere cu 500.000 de euro. Contractul acestuia cu gruparea din Cehia este valabil până în vara anului 2020.

Michael Ngadeu la finalul meciului Petrolul Ploiești - FC Botoșani
Michael Ngadeu la finalul meciului Petrolul Ploiești – FC Botoșani

Ngadeu e titular la Slavia Praga

Pe parcursul carierei, Michael Ngadeu a jucat pentru echipe precum Nuremberg II, FC Botoșani, Kirchhorder SC și Canon Yaounde. În sezonul 2018 – 2019, fundașul central camerunez a jucat în 24 de meciuri și a dat două pase de gol. Ngadeu a bifat 6 prezențe în Europa League și două în Champions League în actuala ediție. Pentru FC Botoșani a evoluat în 54 de meciuri, a avut 7 reușite și 3 pase decisive.

  • “Steaua s-a interesat de el. După jocul Stelei din turul campionatului, cei de acolo l-au dorit. Am avut discuţii şi negocieri. Din păcate, a venit acea accidentare. Cel mai mult mă bucur că el a revenit foarte bine”, dezvăluia Cornel Şfaiţer, președintele lui FC Botoșani, în 2015.
Tags: