Fotbal intern

Gabi Balint se implică în scandalul dintre Duckadam și Craioveanu. “Eu cred că trebuie să respecți adversarul, indiferent cine ești și cum te cheamă!”

30.03.2019 | 09:37
Gabi Balint se implica in scandalul dintre Duckadam si Craioveanu Eu cred ca trebuie sa respecti adversarul indiferent cine esti si cum te cheama

Gabi Balint se implică în scandalul dintre Helmuth Duckadam și Gică Craioveanu care a pornit înaintea meciului pe care Universitatea Craiova urmează să îl joace pe terenul FCSB-ului, duminică, 31 martie, de la ora 20.30, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano.

Gabi Balint se implică în scandalul dintre Duckadam și Craioveanu

Helmuth Duckadam i-a taxat pe olteni după ce Universitatea Craiova a inițiat o acțiune care a adus-o pe FCSB în atenția Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. “Cine este Craiova pămân la urmă?” a întrebat fostul golkeeper al roș-albaștrilor.

Răspunsul nu s-a lăsat așteptat, iar Gică Craioveanu a avut o reacție dură la adresa lui Helmuth Duckadam, cel care în prezent ocupă postul de președinte de imagine la clubul finanțat de Gigi Becali. “Legendo, restul e tăcere”, a fost mesajul lui Gică Craioveanu pentru Duckadam.

Helmuth Duckadam și Gabi Balint

Ce a declarat Gabi Balint

Eu nu ştiu când s-a întâmplat lucrul acesta sau ce a spus Duckadam. Demersul FCSB-ului când a atacat titlul Viitorului nu a fost deranjant? Nu a fost ruşinos? Întreb. Eu cred că trebuie să respecţi adversarii, indiferent cine eşti şi cum te cheamă. Pe Duckadam îl cunosc foarte bine, nu ştiu dacă a spus-o cu răutate.

Poate că a fost forţat să o spună şi nu cred că s-a adresat suporterilor sau echipei cu o lipsă de respect. Aşa cred eu. În rest, Gică Craioveanu e simpaticul de acolo. Am citit ceea ce a scris şi chiar m-a amuzat.Eu nu pun pe seama unui conflict între cei doi, eu cred că e ceva trecător şi se va rezolva. E de înţeles fiecare să îşi apere propriul club“, a spus Gabi Balint la emisiunea “Fotbal Club” de la TV Digi Sport.