Scandal de proporţii! “Gunoiule!” La un pas de bătaie!

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
12/02/2018, 15:31
Scandal de proporţii! “Gunoiule!” La un pas de bătaie!

Lupta pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal a început deja în culise. Conform Gazetei Sporturilor, Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, a fost la un pas de bătaie cu preşedintele AJF Mehedinţi, Dumitru Paraschiv. Furia lui Bodescu a fost generată de faptul că acesta nu a trimis adeziunea pentru Răzvan Burleanu! 

“Du-te-n p…a mea de gunoi!”, ar fi fost replica lui Bodescu, iar cei doi au fost la un pas de bătaie. Paraschiv a explicat ce s-a întâmplat, încercând să îndulcească puţin lucrurile: “A fost un moment mai aprins, m-am încins şi eu, ca la noi, la olteni, dar nimic mai mult. N-a fost vorba de violenţă fizică. Dacă m-ar fi lovit, vă asigur că eu v-aş fi sunat! Nu sunt obligat să dau socoteală nimănui referitor la susţinerea mea”. 

Gabriel Bodescu, bătaie cu Prunea

“Rămân dezgustat faţă de anumite atitudini care au existat la această întâlnire. Sunt siderat că unul dintre noi nici măcar n-a fost lăsat să deschidă gura. Acesta a fost motivul pentru care am reproşat Federaţiei că ne-am întors înainte de 1989! Este exact ca în Coreea de Nord! Asta nu e democraţia clamată de Burleanu”, a fost declaraţia celui care i-a despărţit pe cei doi, şeful AJF Gorj, Mihai Prunariu.  “E dezinformare grosolană, nu e nimic adevărat. Ne pe oportunitatea de construire a terenurilor sintetice versus gazon natural. Incredibil, ce dezinformări!”, a fost replica lui Bodescu. 

Gabriel Bodescu a fost, în urmă cu doi ani, “eroul” unui episod care până la urmă s-a lăsat cu bătaie. A primit-o atunci de la Florin Prunea, înainte de o Adunare Generală a FRF. Prunea i-a dat un cap în gură lui Bodescu şi l-a lăsat pe acesta plin de sânge! 

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.