Fotbal intern

Gabriel Moura, interviu special pentru FANATIK în Spania! “Am venit să iau titlul cu Dinamo!” Ce spune despre Neagoe

27.06.2019 | 11:12
Gabriel Moura interviu special pentru FANATIK in Spania Am venit sa iau titlul cu Dinamo Ce spune despre Neagoe
Gabriel Moura a semnat marți seară cu Dinamo și miercuri era deja pe teren, în primul meci amical, cu Linfield, unde a reușit să ofere o pasă de gol lui Daniel Popa în minutul 75 al partidei cu echipa din Irlanda de Nord. Fanatik.ro se află în cantonamentul din Marbella alături de Dinamo şi a realizat un interviu exclusiv cu fundașul dreapta brazilian de 31 de ani.

Ce sau cine te-a convins să vii la această echipă?

Antrenorul, mai ales că am lucrat cu el în sezonul trecut, am vorbit acum două săptămâni, acum ne-am pus de acord, am semnat și sunt aici pentru a da totul pentru Dinamo. Sunt foarte fericit că am ajuns la acest club mare din România.

Ce are Neagoe așa special de te-a convins să lucrezi din nou cu el?

E un antrenor care-i place mult să fie aproape de jucători, pentru el vorbesc rezultatele. A reușit să o țină pe Sepsi în primul an în prima divizie și a apoi a reușit să meargă în play-off cu Sepsi, e un antrenor foarte bun. Sperăm să depășim această ultimă performanță cu Dinamo.

Cum a fost la primul meci în tricoul ”câinilor”?

N-am avut emoții pentru că eu l-am rugat pe Eugen Neagoe să mă bage să joc chiar dacă am făcut doar un antrenament înainte de meci. Am încercat să evoluez cât mai bine, am oferit o pasă, sunt fericit să îmbrac acest tricou. Și sper ca reușesc mai mult în meciurile oficiale.

Gabriel Moura explică felul în care l-au primit jucătorii lui Dinamo

Ce crezi că poți să obții cu Dinamo?

Important e să avem rezultate cât mai bune, Dinamo este o echipă mare, trebuie să fie pe primele locuri în Liga 1 mereu. Principalul obiectiv este să se întoarcă victoriile. Și sper, de ce nu, să iau chiar titlul cu această echipă.

Cum te-au primit jucătorii lui Dinamo?

Avem, practic, doar două zile împreună, dar m-au primit foarte bine, îi cunosc pe unii dintre ei pentru am jucat contra lor sezonul trecut, mi se pare un grup foarte unit, cred că vom face o treabă minunată.

Cum ești tu, ca jucător?

Sunt un fotbalist care încerc să dau tot ce e mai bun din mine mereu pentru echipă, să-mi ajut colegii, să respect pe toată lumea, sunt jucător de grup, îmi place să vorbesc cu cei din jur, iar în interiorul terenul dau mereu tot ce e mai bun din mine ca să ajut echipa să câștigăm fiecare meci. Urăsc să pierd.

Mulți jucători care vin în București se pierd din cauza vieții de noapte. Tu cum ești?

Nu, nu! Eu sunt foarte liniștit, o am pe soția mea și nu-mi permit să fac asta. Pentru mine există doar soția și fetița mea care se va naște luna viitoare. Nimic altceva. Am venit în România să muncesc și veți vedea că voi demonstra la Dinamo că sunt un fotbalist bun care voi ajuta ca această echipă să revină în fruntea clasamentului.

31 de ani a împlinit Gabriel Moura pe 18 iunie

35 de meciuri a jucat fundașul dreapta în sezonul trecut pentru Sepsi Sfântu Gheorghe

Tags: