Fotbal intern

Gabriel Tamaş, eliminat în România – Serbia! Stoichiță și Rădoi încercau să îi explice faza lui Burleanu

Gabriel Tamas eliminat in Romania  Serbia Stoichita si Radoi incercau sa ii explice faza lui Burleanu

Gabriel Tamaş a fost eliminat în România – Serbia, meci din etapa a patra a Ligii Naţiunilor. Fundaşul de 34 de ani a primit cartonaşul roşu după ce l-a lovit cu piciorul în cap pe Mijat Gacinovic, iar adversarii au primit o lovitură de la 11 metri.

În minutul 44 al meciului România – Serbia, Gabriel Tamaş a încercat să degajeze o minge din propriul careu, dar a reuşit să-l lovească pe Mijat Gacinovic. Kevin Blom, arbitrul partidei, i-a acordat direct cartonaşul roşu şi le-a oferit sârbilor un penalty pentru faultul comis de fundaşul lui Hapoel Haifa.

Gabriel Tamaş, eliminat în România – Serbia. Tadic a ratat penalty-ul

Gabriel Tamaş a fost eliminat în minutul 44 al meciului România – Serbia, iar fanii tricolorilor se gândeau deja la un scenariu de coşmar. Dusan Tadic a fost jucătorul din tabăra sârbilor care a decis să execute penalty-ul, însă mijlocaşul ofensiv al lui Ajax Amsterdam a tras peste poarta apărată de Ciprian Tătăruşanu. Pentru a compensa lipsa lui Gabriel Tamaş din defensivă, Cosmin Contra a decis să-l introducă, în minutul 45+3, pe teren pe Ionuţ Nedelcearu, care l-a înlocuit pe Denis Drăguş.

Gabriel Tamaş a comis o greşeală imensă în minutul 20, când a sărit peste minge şi i-a oferit lui Aleksandar Mitrovic şansa de a marca. Atacantul lui Fulham a ratat ocazia de a deschide scorul pe Arena Naţională. Imediat după această gafă, Cristi Săpunaru l-a certat pe Gabriel Tamaş pentru greşeala comisă. La pauză, Mirel Rădoi şi Mihai Stoichiţă îi explicau lui Răzvan Burleanu de ce a fost eliminat fundaşul român. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.