Fotbal international

Gafă colosală! Cu cine a fost confundată Preşedinta Croaţiei

15.07.2018 | 18:12

Preşedinta Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovic a fost confundată de presa din Vest cu actriţa americancă Coco Austin, după ce în ultimele zile prin presă au circulat mai multe imagini spectaculoase cu prima femeie care conduce Croaţia în istorie.

Kolinda s-a aflat în tribune la meciul cu Rusia din sferturile de finală de la Campionatul Mondial 2018, iar la final s-a bucurat alături de jucătorii pregătiţi de Zlatko Dalic în vestiar. Preşedinta ţării nu s-a ferit de camere şi s-a bucurat pe măsura evenimentului alături de fotbalişti, iar fanii fotbalului au fost rapid înfierbântaţi de frumoasa blondă.

Jurnaliştii de la People au notat confuzia

“Preşedinta croată a crescut în popularitate graţie Cupei Mondiale, însă mai ales ca urmare a imaginilor cu ea în costum de baie, pe plajă. Internetul a fost plin de asemenea poze, în ultima săptămână. Doar că imaginile prezentate nu sunt ale Kolindei Grabar-Kitarovic, ci ale lui Coco Austin. Imaginile sunt dintr-o vacanţă din 2009, pe care Coco a petrecut-o în Miami, alături de soţul ei, Ice-T“, notează cei de la People.