Fotbal intern

Gafă în lanț în apărarea improvizată a lui Teja! Meme Stoica a luat foc pe bancă: „Ofsaid 3 metri”. Video

02.03.2019 | 19:42
Gafa in lant in apararea improvizata a lui Teja Meme Stoica a luat foc pe banca Ofsaid 3 metri Video

FCSB are un meci mai dificil decât pare la prima vedere. Roș-albaștrii evoluează în deplasare la FC Voluntari și, chiar dacă a deschis scorul printr-un penalty obținut și transformat de Florin Tănase, ilfovenii au revenit în joc și au înscris dintr-o lovitură liberă prin fundașul central Igor Armaș.


UPDATE: ora 19:45 

După golul 2 înscris de FC Voluntari, reporterii FANATIK au surprins dialogul dintre Meme Stoica și un suporter. În momentul în care Meme a cerut un fault, unul dintre fanii ilfovenilor i-a reproșat acest lucru: „Vreți să vi le dea pe toate?” Directorul sportiv nu a ezitat și i-a răspuns acestuia “Ce treaba ai tu? Ati dat primul gol din ofsaid de 3 metri!”


FC Voluntari a egalat după o gafă a apărării FCSB

Fundașul central moldovean nu a avut nicio problemă să înscrie cu capul dintr-o liberă executată de Alexandru Vlad. Armaș a scăpat lejer din marcajul apărătorilor roș-albaștrilor. Cu toate acestea, gazdele au acuzat că la faza golului Armaș s-ar fi aflat în ofsaid. VEZI VIDEO AICI

FCSB are o misiune destul de dificilă în acest meci din cauza faptului că cei trei fundași centrali din lotul Teja sunt absenți. Mihai Bălașa și Iulian Cristea sunt suspendați, în timp ce Bogdan Planic s-a accidentat în derby-ul cu Craiova și va sta pe bară 6 săptămâni. Astfel, pe banca de rezerve a roș-albaștrilor a apărut juniorul Răzvan Zamfir, fotbalist care vine de la Academia FCSB din Berceni și joacă pe postul de fundaș dreapta.

Tags: