Fotbal intern

Foto. Steliştii au făcut show la Gala Fotbalului Românesc. “Am fost cel mai bine îmbrăcat jucător din sală!”

Jucătorii de la FCSB au fost cei mai premiaţi la "Gala Fotbalului Românesc" care a avut loc în 2017.
05.12.2017 | 09:31

Constantin Budescu, Dennis Man şi Harlem Gnohere au participat la Gala Fotbalului Românesc din 2017, iar jucătorii lui Nicolae Dică au fost printre cei mai premiaţi. Constantin Budescu a fost ales mijlocaşul anului şi fotbalistul anului, dar a urcat pe scenă de trei ori. Fotbalistul transferat de la Astra Giurgiu a ridicat şi premiul lui Romario Benzar. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

“Mă simt foarte bine. Este o onoare! Munca pe care o depun în fiecare zi s-a văzut şi este foarte bine că am reuşit să câştig aceste premii”, a spus Constantin Budescu, mijlocaşul formaţiei FCSB, după încheierea Galei Fotbalului Românesc din 2017. Şi Dennis Man a comentat în legătură cu premiul primit. “Mă bucur foarte mult că am luat acest premiu şi sper să nu dezamăgesc pe viitor.”

Ce a zis Gnohere după Gala Fotbalului Românesc 2017

Deşi Constantin Budescu a fost cel mai premiat jucător de la Gala Fotbalului Românesc, cel care a ieşit în evidenţă a fost Harlem Gnohere. Atacantul lui FCSB se aştepta să fie desemnat stranierul anului, după ce a marcat 11 goluri în actuala stagiune, fiind golgheterul la zi al Ligii 1 Betano. “Normal că sunt cel mai bun străin din România. Teixeira? Nu! Eu am fost cel mai bun şi cred că am fost şi cel mai bine îmbrăcat jucător din sală. Budescu, aşa şi aşa. Eu am fost cel mai bine îmbrăcat”, a zis Gnohere,

Constantin Budescu a câştigat două titluri: mijlocaşul şi fotbalistul anului 2017, Budescu a fost numit stranierul anului, Dennis Man a fost considerat revelaţia anului 2017, iar titlul de fundaşul anului a fost câştigat de către Romario Benzar, cel care nu s-a putut prezenta la gală pentru a-şi ridica premiul – vezi aici detalii.