GATA! Gâlcă îi AMENDEAZĂ! Noul REGULAMENT la Steaua

Costel Gâlcă a preluat Steaua în urmă cu aproximativ trei spătămâni, şi plănuieşte schimbări radicale în Ghencea faţă de mandatul lui Laurenţiu Reghecampf. Pe lîngă faptul că vrea...
23.06.2014 | 00:09
GATA Galca ii AMENDEAZA Noul REGULAMENT la Steaua
ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a preluat Steaua în urmă cu aproximativ trei spătămâni, şi plănuieşte schimbări radicale în Ghencea faţă de mandatul lui Laurenţiu Reghecampf. Pe lîngă faptul că vrea să schimbe sistemul de joc, tehnicianul i-a anunţat pe jucători care este şi noul regulament de ordine interioară la Steaua.

Era normal să se întîmple acest lucru, iar Gâlcă a luat o decizie firească. Fiecare antrenor are propriile lui reguli şi e bine să le stabilească cu elevii săi încă de la început. Aşa au făcut Piţurcă, Ilie Dumitrescu, Ilie Stan, Stoichiţă şi Reghecampf!”, ne-a spus un apropiat al clubului din Ghencea.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat care sînt noile reguli din Ghencea. Unele care par, la prima vedere, mai blînde decît în mandatul lui Reghecampf. Surprinzător este că Gâlcă a decis să micşoreze amenzile! Totuşi, antrenorul a ţinut să-şi atenţioneze elevii în vestiar că nu va trece cu vederea actele de indisciplină indiferent de numele jucătorului! Gâlcă i-a mai anunţat că e gata să ia sanţiuni dure, dacă la antrenamente nu vor respecta indicaţiile secunzilor săi.

De ce a subiliat tehnicianul Stelei problema antrenorilor secunzi ? Lui Gâlcă i-a ajuns deja la urechi informaţia că Laurenţiu Reghecampf avea probleme cu jucătorii în momentul în care şedinţele de pregătire erau conduse de Cristian Termure. Mai exact, glumele pe seama secundului erau atît de puternice încît şedinţele de pregătire ajungeau să fie chiar oprite!

ADVERTISEMENT

Îi lasă seara pe net

Dacă Laurenţiu Reghecampf nu-şi lăsa jucătorii să stea după ora 23.00 pe internet în perioada cantonamentelor, în schimb Costel Gâlcă a decis să-i lase liberi pe jucători să folosească internetul la orce oră. “Costel nu este adeptul confiscării telefoanelor sau laptopurilor seara în cantonamente. Este conştiet că acum, cu tehnologia asta avansată, degeaba îi confişti laptopul jucătorului, pentru cl el poate să acceseze internetul şi pe telefonului mobil. În aceste condiţii el le-a spus elevilor săi că pot sta şi după ora 23.00 pe net, dar ar face bine să nu zăbovească prea mult, că a doua zi, dimineaţa, îi vor aştepta antrenamente destul de grele”, ne-a spus sursa respectivă.

“Nu au voie să citească presa în vestiar”

Chiar dacă au acces la internet, Gâlcă le-a transmis că nu vor avea voie să acceseze presa în vestiar, înainte de antrenamente, după antrenamente, sau înaintea meciurilor sau la finalul partidelor. “Costel a jucat în Spania, iar acolo regulire erau foaste stricte cu cititul presei. În presă se va scrie vrute şi nevrut şi doreşte să îşi ţină jucători înainte de antrenamente, meciuri şi după meciuri departe de scandaluri”, ne-a mai spus sursa respectivă.

ADVERTISEMENT

Amenzile le va dona către centrul de copii şi juniori

Costel Gâlcă a stabilit că amenzile pe care jucătorii săi le vor suporta vor fi donate centrului de copii şi juniori al Stelei sau centrenor de copii cu handicap. “Dacă amenzile vor fi destul de multe, banii strînşi vor ajunge la juniorii Stelei sau la copiii cu handicap din diferite centre”, au dezăluit peentru FANATIK surse din Ghencea.

Amendaţi drastic dacă vor afecta imaginea Stelei la loturile naţionale

Provenind din rîndul foştilor antrenori ai echipelor naţionale, Costel Gâlcă doreşte să evite eventualele conflictele între jucătorii Stelei şi antrenorii de la loturile naţionale. “Costel nu mai vrea conficte cu Victor Piţurcă. Chiar dacă jucătorilor nu li s-a spus suma pe care o vor primi ca amendă dacă vor fi găsiţi vinovaţi, totuşi li s-a dat de înţeles că amenda va fi foarte mare”, a aflat FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Fără jocuri de noroc în cantonament

Gîlcă a interzis la Steaua jocurile de noroc în cantonamente între jucători, mai ales pe bani. “Costel nu suportă sub nicio formă jocurile de noroc între colegi în cantonament, dar şi mai ales să fie făcute şi pe bani. De la aceste jocuri, gen poker, se pot isca tot felul de certuri între fotbalişti, iar relaţia între ei se poate afecta destul de drastic”, a mai spus pentru FANATIK o sursă din Ghencea.

FANATIK.RO vă prezintă noile reguli pe care Costel Gâlcă le-a impus la Steaua

Reguli pentru antrenamente
Întîrzierea la antrenament cu mai puţin de 10 minute – 200 de euro
Întîrzierea la antrenament cu mai mult de 15 minute – 300 de euro

Altercaţii cu coechipierii sau conducătorii – 1.500 de euro
Altercaţii cu antrenorii – 4.000 de euro

Reguli impuse în timpul cantonamentelor
Folosirea telefoanelor în vestiar şi la masă – 200 de euro
Citirea ziarelor în vestiar sau în sala de mese – 300 de euro
Practicarea jocurilor de noroc în cantonamente – 1.000 de euro
Nerespectarea orei de începere a mesei – 250 de euro
Lipsa fără acordul staff-ului tehnic de la masă 1000 de euro

Reguli cu privire la activitatea după ora 23:00
Ieşirea în cluburi după ora 23:00 fără acordul conducerii- 10.000 de euro
Ieşirea în cluburi pentru a doua oară fără acordul clubului după ora 23:00 – 15.000 de euro
Ieşirea pentru a treia oară în cluburi fără acordul clubului după ora 23:00 şi surpins în stare de ebrietate – excludere din lot

Cum era cu Reghecampf antrenor

În perioada în care Laurenţiu Reghecampf antrena în Ghencea amenzile la Steaua erau mult mai mari. În cazul în care Reghecampf putea să intervină pe lîngă conducere, sancţiunile deveneau însă modice. De regulă, fotbalistul sancţionat plătea doar la cinematograf intrarea colegilor la film. Sancţiunile erau însă enorme în momentul în care imaginea Stelei era pătată. Gabi Iancu, de exemplu, a fost sancţionat după incidentul de la Under 21 de Gigi Becali cu cea mai mare amendă din istoria clubului, de 120.000 de euro.

Cele mai duri sancţiuni ale lui Reghe

Iesirea în club fără acordul conducerii după ora 23:00 – 15.000 de euro

Ieşirea a doua oară în cluburi fără acodrul conducerii după ora 23:00 – 20.000 de euro

Venirea la antrenament sub mirosul alcoolului – 5.000 de euro

Absenţa la masă fără permisiunea staff-ului tehnic – 1.500 de euro

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!  

ADVERTISEMENT
Tags: