GALERIE FOTO. Accident horror! Maşină, strivită de două tiruri. Şoferiţa a scăpat ca printr-o minune. Uite cum arată

Volkswagen-ul Golf condus de Katie Holt a fost acrosat de un tir si proiectat intr-un camion. Autoturismul s-a facut praf, s-a turtit si arata precum o armonica. Cei care au sunat la numarul de...
12.09.2016 | 15:34
GALERIE FOTO Accident horror Masina strivita de doua tiruri Soferita a scapat ca printro minune Uite cum arata
ADVERTISEMENT

Volkswagen-ul Golf condus de Katie Holt a fost acrosat de un tir si proiectat intr-un camion. Autoturismul s-a facut praf, s-a turtit si arata precum o armonica. Cei care au sunat la numarul de urgenta si ulterior salvatorii veniti la locul accidentului nici nu au realizat initial ca printre fiare este o persoana. Katie a fost descarcerata pana la urma si transportata cu elicopterul la spital. Starea ei era grava. Avea fracturi la craniu si membre, vertebre afectate. A intrat in operatie si medicii au reusit sa o salveze. I-au spus apoi cat a fost de norocoasa, dintr-un astfel de accident erau sanse minime sa supravietuiasca.

Katie Holt, in varsta de 39 de ani, a suferit pierderi de memorie si a fost nevoita sa reinvete sa mearga. A castigat procesul cu soferul TIR-ului care a acrosat-o si cu firma de transport si banii primiti, o suma impresionanta, se pare, ii va folosi pentru tratament de specialitate, ii va investi pentru a redeveni o femeie normala. Lui Katie i-a fost afectat nervul optic, asa ca are probleme cu vederea, dureri puternice, nu isi poate folosi mainile si picioarele la capacitate normala.

ADVERTISEMENT

“Sunt o norocoasa! Am fost uluita cand am vazut poze de la locul accidentului. E impresionant cat de puternic poate fi corpul omenesc. M-am dedicat suta la suta recuperarii mele, nu mi-a fost deloc usor. Medicii mi-au spus ca sunt o norocoasa, puteam sa ma fac praf in accident, sub mormanul de fiare. Nu imi aduc aminte nimic din ce s-a intamplat, imi amintesc doar ca m-am trezit la un moment dat la spital. Sper ca macar conducatorii masinilor de mare tonaj sa traga niste concluzii din ce mi s-a intamplat mie si sa fie mult mai atenti la drum”, a spus femeia.

sursa: supertari.ro