News

GALERIE FOTO. Campanie MAI: Smiley a primit un nou buletin

Smiley a primit, marţi, un buletin simbolic din partea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în semn de mulţumire pentru sprijinul acordat campaniei adresate celor care şi-au pierdut actul de...
02.02.2016 | 18:12

Smiley a primit, marţi, un buletin simbolic din partea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în semn de mulţumire pentru sprijinul acordat campaniei adresate celor care şi-au pierdut actul de identitate.

“Am din nou #buletin! #MAI îi mulţumeşte lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii! Ca urmare a demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români şi-au reînnoit actele de identitate. Fii şi tu ca #Smiley, fă-ţi #buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara ţării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ţi exerciţi dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!”, se arată în textul ce însoţeşte galeria foto de pe pagina oficială de Facebook a MAI.

În fotografiile publicate marţi este prezentat Smiley, care a primit, la sediul casei sale de producţie, ofiţeri ai Ministerului de Interne, care i-au oferit un buletin simbolic, în câmpurile-cheie de pe cartea de identitate fiind făcute referiri la cântece ale artistului, scrie Agerpres.

Astfel, la CNP, este specificat, în locul codului numeric personal, cuvântul “Oarecare”, la “Nume” – Smiley şi “Prenume” – “Omul”. La “Cetăţenie”, pe buletinul special al lui Smiley este menţionat “Fii tu România”, locul de naştere este “Acasă”, iar Domiciliul este “Plec pe Marte”.

Pornind de la una dintre cele mai recente piese ale lui Smiley, interpretate alături de DOC & Motzu, “Pierdut buletin”, Ministerul Afacerilor Interne a pornit, la începutul anului, pe pagina oficială de Facebook a instituţiei, o campanie de informare pentru cei care şi-au pierdut actul de identitate.

“#MAI alături de Smiley şi de toţi cei care şi-au pierdut buletinul. În luna decembrie, #Smiley ne-a anunţat că şi-a pierdut buletinul. Având în vedere ca a trecut o lună şi cunoscutul cântareţ nu ne-a anunţat că şi-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm, pe aceasta cale, pe toţi cei care se află în aceeaşi situaţie, că pot gasi lista documentelor necesare obţinerii unui nou act de identitate accesând pagina http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html, Aşteptăm cu nerabdare lansarea piesei ‘Am din nou buletin'”, scriau reprezentanţii MAI în ianuarie.

sursa foto: facebook MAI

Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Soția lui Dani Alves a rupt tăcerea, după ce a aflat câți ani...
Soția lui Dani Alves a rupt tăcerea, după ce a aflat câți ani va petrece în închisoare brazilianul pentru viol
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
O studentă a vrut să se angajeze la supermarket, însă a renunţat când...
O studentă a vrut să se angajeze la supermarket, însă a renunţat când a aflat salariul. "La 40 de ore pe săptămână e prea puţin"
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Schimbarea care îi va afecta pe români. Ce se întâmplă cu cardurile de...
Schimbarea care îi va afecta pe români. Ce se întâmplă cu cardurile de energie
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă