Fotbal intern

GALERIE FOTO. Cu EA a făcut Florin Andone schimb de tricouri

Florin Andone, golgheterul formaţiei Cordoba, a avut un sezon excelent, iar evoluţiile bune l-au făcut pe Anghel Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a România, să-l aleagă pe...
04.06.2016 | 14:22
GALERIE FOTO Cu EA a facut Florin Andone schimb de tricouri

Florin Andone, golgheterul formaţiei Cordoba, a avut un sezon excelent, iar evoluţiile bune l-au făcut pe Anghel Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a România, să-l aleagă pe fotbalistul în vîrstă de 23 de ani în lotul pentru turneul final continental.

Nu doar selecţionerul Anghel Iordănescu a fost impresionat de Florin Andone. Tînărul atacant a atras  şi atenţia mai multor domnişoare şi nu a ezitat să le acorde atenţie, deşi acasă îl aşteaptă Yolanda, o columbiancă foarte frumoasă cu care are o relaţie de mulţi ani.

Deşi a declarat, la amicalul cu Spania, de la Cluj, că nu va face schimb de tricouri cu jucătorii iberici, Andone a avut grijă ca tricoul său să ajungă la Andreea Alina, o tînără originară din Craiova. “Eu nu mă gîndesc să fac schimb de tricouri cu nimeni, eu mă gîndesc să cîştig meciuri. Asta cu tricourile e pe locul 2”, spunea Andone înaintea meciului amical cu Spania.

FANATIK.RO a intrat în posesia unor imagini cu Andreea Alina în care purta cu mîndrie tricoul lui Andone pe care l-a primit de la fotbalist după meciul România-Spania. Tînăra nu este străină de fenomenul fotbalistic.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU BLONDA CARE I-A “FURAT” TRICOUL LUI ANDONE

Aceasta face parte dintr-un anturaj în care se mai află iubita lui Alexandru Mitriţă, dar şi soţia lui Gordan Bunoza, jucător dorit de Becali la Steaua. Alina nu pierde nici un meci din Liga 1, iar de cîte ori are ocazia se deplasează în Italia pentru a vedea partidele echipei Pescara, formaţie pentru care evoluează Alexandru Mitriţă.

2.500.000 de euro este cota lui Andone, conform transfermarkt

21 de goluri a înscris Andone pentru Cordoba