GALERIE FOTO. Cum trăiesc cei mai bogaţi copii din Londra

Viaţa bate filmul, ce puţin în acest caz! Un cont de Instagram numit „Viaţa copiilor bogaţi din Londra” a ajuns să fie intens mediatizat, având peste 120.000 de urmăritori. Imaginile cu...
25.05.2016 | 00:00
GALERIE FOTO Cum traiesc cei mai bogati copii din Londra
ADVERTISEMENT

Viaţa bate filmul, ce puţin în acest caz! Un cont de Instagram numit „Viaţa copiilor bogaţi din Londra” a ajuns să fie intens mediatizat, având peste 120.000 de urmăritori. Imaginile cu bolizii de lux primiţie de la părinţii lor, cu petrecerile extravagante pe care le dau şi cu hainele incredibil de scumpe etalate pe Internet fac înconjurul lumii.

Pare o fantezie, dar este doar viaţa „normală” a copiiilor bogaţi din Londra. Nimeni nu îi poate atinge şi nimeni nu îi poate mulţumi. Contul de Instagram a fost creat de un agent de vânzări de 24 de ani. Vrea să le arate „oamenilor de rând” cum îşi petrec viaţa tinerii putred de bogaţi, care nu au nicio grijă şi care îşi etalează opulenţa pe Internet. Copiii de bani-gata se bat în maşini şi vacanţe de lux.

ADVERTISEMENT

Evident, a început şi un adevărat scandal după ce oamenii mai puţini norocoşi decât ei au fost numiţi „ţărani” şi „plebe”, scrie cotidianul britanic Mirror. Tânărul care a iniţiat această pagină pe Instagram susţine că expresiile aceste sunt folosite doar de amuzament şi că el îi cunoaşte personal pe cei din imagini.

„Am vorbit cu ei şi acum suntem prieteni. Ieşim în cele mai exclusiviste baruri din Mayfar, Knightsbridge şi Chelsea”, a povestit el.

ADVERTISEMENT

Alege imaginile publicate de diverşi tineri pe Instagram sau Snapchat şi le pune pe contul lui. Doar cei mai extravaganţi dintre ei ajung pe pagina „Rich Kids of London”.

Totodată, tânărul susţine că a creat acest cont de Instagram pentru a-i motiva pe oameni „să devină bogaţi”, pentru a trăi pe picior mare precum aceşti adolescenţi.

ADVERTISEMENT

sursa: click.ro