News

GALERIE FOTO. De la top-model la poliţistă de Ferentari! Povestea fetei frumoase care vînează infractori

Povestea Narcisei Gavrilovici, agent principal la Sectia 24 de politie, zona Ferentari, pare desprinsa dintr-un film....
20.04.2016 | 16:14

Povestea Narcisei Gavrilovici, agent principal la Sectia 24 de politie, zona Ferentari, pare desprinsa dintr-un film.

La 16 ani, Narcisa facea senzatie in lumea modei. Bruneta, inalta, slaba, cu forme dar si cu un chip angelic, o cariera in acest domeniu parea cea mai buna alegere pentru o fata frumoasa care provenea dintr-un cartier sarac. I-a luat cativa ani sa inteleaga de fapt ce era in spatele luminilor podiumului si a facut-o abia in momentul in care i s-a spus sa renunte la haine daca vrea sa reuseasca.

La 19 ani, tanara ajungea la Sectia 24, supranumita in lumea politistilor „Batalionul disciplinar”, pentru ca aici, pe vremuri, erau transferati cei care isi suparau sefii. Era anul 2006, iar primul contact cu realitatea Ferentariului a fost dura pentru Narcisa. Ba chiar a facut-o sa-si doreasca sa-si dea demisia. “Am fost la o interventie la eveniment, iar unul dintre participantii la incident avea un cutit infipt in spate. Un ditamai cutitul in spate. Mergea cu el asa… Pana l-a luat ambulanta! Ca om normal, ca un copil, pentru mine a fost o imagine traumatizanta in momentul ala. M-am gandit ca asa se intampla in mod normal si… e deplasat fata de educatia si modul in care am crescut”, a povestit Narcisa pentru Prolex TV.

A continuat insa si in 10 ani a ajuns sa fie cunoscuta si respectata in cel mai rau famat dintre cartierele Capitalei. In fiecare zi, o noua experienta, una mai dura decat alta. „Ce m-a socat si m-a facut sa nu-mi scot imaginea asta din minte multe zile a fost cand am luat urechea unui om de pe covor. Fusese atacat de un pitbull si respectivul animal l-a mutilat. In timp ce mergeam, am vazut pe covor urechea! Am ridicat-o si am anuntat un coleg, am pus gheata intr-o punga peste ea s-o duc la spital ca poate putea sa i-o puna la loc. Din nefericire n-a mai fost posibil pentru ca nu mai era vascularizata”, a mai povestit Narcisa.

“Alba ca Zapada ratacita intr-o alta de poveste”, asa este descrisa in reportajul de 20 de minute realizat de postul de televiziune online al Sindicatului Politistilor. Mereu inarmata cu pistol si catuse, Narcisa s-a transformat intr-o femeie dura, care nu se mai lasa usor impresionata.

sursa: wowbiz.ro