News

GALERIE FOTO. Femeie musulmană, biciuită pentru că a purtat fustă mini. Bruneta arată senzaţional

Pe cînd avea doar 16 ani, o femeie musulmană din Iran a fost condamnată la 40 de lovituri de bici din cauza faptului că a îndrăznit să poarte o fustă scurtă la o petrecere. Tala Raassi a...
19.10.2016 | 10:18

Pe cînd avea doar 16 ani, o femeie musulmană din Iran a fost condamnată la 40 de lovituri de bici din cauza faptului că a îndrăznit să poarte o fustă scurtă la o petrecere. Tala Raassi a fost arestată de un grup militantist, ai cărui membri se declară apărători ai islamismului, după ce a participat la o petrecere.

Adolescenta a fost dusă la Teheran, capitala Iranului, într-un centru de detenţie şi a fost condamnată la 40 de lovituri de bici. După incidentul traumatizant care a avut loc în 1998, Tala a decis să se mute în Statele Unite alături de familia sa. În prezent, Tala are 35 de ani şi a ajuns un designer de succes, deşi în momentul în care a decis să facă pasul spre SUA nu ştia deloc engleză.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Bruneta are o colecţie de costume de baie şi a publicat şi o carte în care a vorbit despre tortura pe care a trebuit să o îndure pe când era doar o copilă. A fost obligată să stea închisă într-o cameră întunecată şi să se lungească pe un pat:

„Imediat am simţit materialul din piele al biciului, înmuiat în apă, plesnindu-mi viguros spatele. Durerea era cumplită, am fost înmărmurită, iar apoi mi-am pierit glasul. Puteam auzi cum şuiera biciul în aer, iar spatele mi-l simţeam de parcă ar fi luat foc. Ardea. Am crezut că urma să mor. Nu mai aveam putere nici să strig.”