News

GALERIE FOTO. Gigi Neţoiu a dat LOVITURA! S-a însurat în mare secret cu o brunetă sexy

Gigi Neţoiu este din nou fericit! După o periodă de cosmar, în care a fost închis din cauza "Dosarului Transferurilor" şi a suferit un infarct în penitenciar, afaceristul se bucură din nou de...
12.09.2016 | 10:47

Gigi Neţoiu este din nou fericit! După o periodă de cosmar, în care a fost închis din cauza “Dosarului Transferurilor” şi a suferit un infarct în penitenciar, afaceristul se bucură din nou de viata.

Fostul acţionar de la Craiova şi Dinamo, în vîrstă de 57 de ani, s-a căsătorit sîmbătă cu aleasa inimii sale, Ecaterina, în mare secret. Sotia lui Netoiu este şi mult mai tînără decît el (are 27 de ani), şi cu 10 cm mai înaltă. Tînăra superbă, fost manechin, a sucit minţile multor bărbaţi cu bani înaintea lui Gigi. Cei doi sînt împreună din 2011 şi au un băieţel de 2 ani, Petru David.

ADVERTISEMENT

Nasul lui Neţoiu a fost nimeni altul decît Adrian Nastase. Fostul premier al României este şi naşul de botez al micuţului Petru David.

De remarcat mai este că mirele s-a afişat şi cu noul său look. De curînd, Gigi Neţoiu şi-a făcut un implant de păr. La nuntă a venit tot high-life-ul fotbalului românesc: Anghel Iordănescu, Sorin Cîrţu, Rodion Cămătaru, Ioan Andone, etc. N-a lipsit nici Gabi Oprea, fost ministru de Interne şi vicepremier, care e naşul de cununie al fiului lui Neţoiu din prima căsătorie.

ADVERTISEMENT

Gigi Neţoiu s-a despărţit în 2011 de Luchi, femeia care i-a fost alături peste 20 de ani. La separare, între cei doi soşi s-a iscat un mare scandal pentru averea de 25.000.000 de euro.

Sursă: wowbiz.ro