News
notix pixel id

GALERIE FOTO. Imaginile durerii la mormîntul lui Corneliu Vadim Tudor

Sotia si fiicele lui Corneliu Vadim Tudor merg in fiecare zi la mormantul “Tribunului”. Marti, Lidia si mama ei s-au intalnit de sediul PRM, iar apoi s-au dus la cimitir pentru a-i aprinde o...
30.09.2015 | 18:58

Sotia si fiicele lui Corneliu Vadim Tudor merg in fiecare zi la mormantul “Tribunului”. Marti, Lidia si mama ei s-au intalnit de sediul PRM, iar apoi s-au dus la cimitir pentru a-i aprinde o lumanare celui care a fost staplpul familiei lor. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Familia lui Vadim Tudor sufera in continuare dupa moartea “Tribunului”.

Au trecut doua saptamani de la moartea politicianului, iar cele doua fete ale fostului europarlamentar si sotia acestuia incearca sa-si revina dupa pierderea stalpului familiei.

Astfel, zi de zi, cineva apropiat merge la mormantul regretatului scriitor pentru a aprinde lumanari si a depune flori. Asa s-a intamplat si marti, o zi in care in Bucuresti a fost o vreme foarte urata si a plouat in reprize.

Chiar si in ciuda acestui fapt, nevasta lui Vadim si Lidia, fiica cea mare, s-au deplasat la cimitir. Imbracate in negru si sfasiate de durere, cele doua s-au intalnit la sediul partidului Romania Mare, acolo unde omul pe care l-au iubit atat de mult isi petrecea mare parte din timp.

Dupa ce au zabovit cateva minute pentru, cele doua s-au urcat in masina condusa de soferul familiei si au plecat spre Cimitirul Ghencea Civil.

Lidia a iesit din cimitir cu lacrimi in ochi

Cu ghiozdan in spate si o punga in mana, Lidia s-a oprit la un magazin, a cumparat mai multe candele si un buchet de flori, apoi s-a recules la mormantul “Tribunului”.

Dupa cateva zeci de minute, fata a iesit cu lacrimi in ochi, semn ca durerea pricinuita de moartea tatalui ei va fi cu greu cicatrizata de timp.

Lidia a preluat afacerile tatalui sau

Dupa trecerea in nefiinta a lui Corneliu Vadim Tudor, fiica sa cea mare a fost prima care s-a mobilizat, incercand sa salveze o parte din afacerile tatalui sau. Astfel, Lidia s-a angajat ca si consilier la Guvern, iar mai apoi a mers la redactiile publicatiilor pe care tatal sau le-a infiintat, pentru a vedea cum poate duce totul mai departe.

Sotia a trecut la taieri

La randul ei, sotia politicianului a fost nevoita sa verifice conturile familiei si sa vada cum va supravietui din punct de vedere financiar. Pentru ca nu mai are nicio sursa de venit, vaduva a decis sa le dea afara pe cele doua angajate care gateau, faceau curat si mancare, dar si pe unul dintre soferi: “Trec prin momente foarte grele. Fiecare incearca sa isi dea seama ce vor face de acum incolo, cum se vor intretine, cum vor face fata tuturor provocarilor. Vor fi nevoiti sa mai concedieze angajati. Au o durere imensa in suflet, insa pur si simplu nu are din ce bani sa mai plateasca atatea salarii”, a declarat un apropiat al familiei Vadim Tudor, pentru CANCAN.ro.

Sursă: www.cancan.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri