News

GALERIE FOTO. Îţi mai aduci aminte de ASISTENTA care în 2008 si-a făcut selfie lîngă un cadavru. E incredibil ce s-a ales de ea şi cum arată acum. A pozat goală

Mihaela a devenit cunoscută după ce a pozat lîngă un cadavru, iar apoi a primit porecla de "spintecătoarea de la morgă"....
09.06.2016 | 00:01

Mihaela a devenit cunoscută după ce a pozat lîngă un cadavru, iar apoi a primit porecla de “spintecătoarea de la morgă”.

Tînăra şi-a schimbat foarte mult viaţa din momentul în care a pozat lîngă acel cadavru. Dacă înainte era blondă şi avea cîteva kilograme în plus, acum a devenit o adevărată bombă sexy, iar în curînd va da naştere celui de-al treilea copil.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU MIHAELA GOALĂ!!! WOW! CUM ARATĂ!

Michelle, aşa cum este alintată de către prietenii ei, este pasionată de fitness, iar a treia sarcină nu şi-a pus foarte mult amprenta pe corpul ei. Tînăra mămică se poate lăuda cu “pătrăţelele” de pe abdomen pe care le are în ciuda sarcinii.

Mihaela are foarte mulţi fani pe site-urile de socializare, iar tînăra nu ezita să posteze imagini sexy care sînt apreciate de cei care o plac. Aceasta se ocupă de un studio de videochat, iar majoritatea timpului îl petrece în sala de fitness.