News

GALERIE FOTO. O mai ţii minte pe Cristina de la AS XX? În 2000, ea a suferit un grav accident, iar colegul ei A MURIT! Cum arată acum şi ce face

În urmă cu mai bine de 16 ani, trupa AS XX era foarte cunoscută pe piaţa muzicală din România, iar melodiile formaţiei erau nelipsite din marile discoteci din Capitală şi nu numai....
09.06.2016 | 00:03

În urmă cu mai bine de 16 ani, trupa AS XX era foarte cunoscută pe piaţa muzicală din România, iar melodiile formaţiei erau nelipsite din marile discoteci din Capitală şi nu numai.

Trupa nu a rezistat foarte mult, iar unul dintre membri, Ciprian Pantelimon, de 21 de ani, şi-a pierdut viaţa, iar solista Cristina Munteanu a reuşit să supravieţuiască după un grav accident şi după ce s-a zbătut între viaţă şi moarte mai multe zile.

Tînăra a reuşit să treacă peste teribilul accident, iar acum duce o viaţă liniştită. Cristina Munteanu a reuşit să plece din România şi a renunţat la cariera muzicală pentru scurt timp. Blonda a plecat în Italia, acolo unde s-a măritat cu un bărbat din Peninsulă  şi a devenit mamă a doi copii.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU CRISTINA

Cristina nu şi-a făcut foarte multe schimbări din punct de vedere fizic. Tînăra a renunţat la blond şi a optat pentru o nuanţă mai naturală şi arată foarte bine, deşi a fost însărcinată de două ori.