News

GALERIE FOTO / Şapte VEDETE care AU REFUZAT Playboy!

Poate în mod surprinzător există o mulţime de vedete care au refuzat Playboy, deşi revista americană le-ar fi oferit sume colosale de bani, iar fanii ar fi cumpărat revistele în număr record....
06.02.2015 | 10:52

Poate în mod surprinzător există o mulţime de vedete care au refuzat Playboy, deşi revista americană le-ar fi oferit sume colosale de bani, iar fanii ar fi cumpărat revistele în număr record.

Nu toate vedetele pot fi cumpărate atât de uşor când vine vorba să se dezbrace în faţa aparatelor de fotografiat. De-a lungul timpului au existat zeci de exemple de vedete extrem de cunoscute care nu au acceptat să pozeze, iar mulţi dintre fani le-au apreciat chiar mai mult pentru decizia lor.

Vedete care au refuzat Playboy:

Lady Gaga

Fabulos este faptul că Lady Gaga apare extrem de dezbracată în mai toate clipurile şi concertele ei, ba mai mult, s-a dezbracat complet la un moment dat într-unul dintre spectacole. Cu toate astea, atunci când a venit vorba de Playboy, vedeta a refuzat considerând că nu vrea să se dezbrace pentru bani.

Nelly Furtado

Nelly Furtado a refuzat jumătate de milion de dolari pentru a poza în Playboy. Ţineţi-vă bine: revista a propus să pozeze chiar şi îmbrăcată prin zonele esenţiale, însă vedeta tot a refuzat suma uriaşă de bani.

Mama lui Justin Bieber

În Statele Unite, dar şi în întreaga lume este o adevărată nebunie în legătură cu Justin Bieber. Cântareţul a devenit o vedetă adorată de fanii săi care sunt interesaţi de absolut tot ce face cântăreţul sau chiar familia sa. Astfel că, cei de la Playboy s-au gândit să îi propună mamei lui Bieber să pozeze în revistă pentru 50.000 de dolari însă mama cântăreţului a refuzat categoric. Justin a declarat ulterior că mama sa nu va poza vreodată dezbrăcată pentru că nu îi permite religia, scrie CNN.com.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan a refuzat de mai multe ori oferta revistei Playboy şi aceştia au plusat de fiecare dată o sumă mai mare de bani. Vedetei i s-au propus iniţial 700.000 de dolari, iar mai nou chiar un milion de dolari, însă ea nu a acceptat. Cu toate astea a declarat că ar poza doar îmbrăcată pentru coperta revistei, însă reprezentanţii publicaţiei au refuzat oferta.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt a mărturisit că a avut propuneri din partea revistei cu poze deocheate dar a refuzat. Ea nu a spus ce sumă ar fi primit, însă pare convinsă să nu accepte vreodată oferta.

Jessica Alba

În mod absolut surprinzător, fanii revistei ştiu că Jessica Alba a apărut pe coperta publicaţiei. Ei bine, ea nu şi-a dat niciodata acceptul pentru acea fotografie. După ce a fost declarată cea mai sexy celebritate din 2006 în cadrul unui top al Playboy, repreentaţii revistei au contactat-o pentru o şedinţă foto nud, dar ea a refuzat. Playboy a obţinut totuşi o fotografie cu Jessica Alba in costum de baie de la Columbia Pictures pe care au pus-o pe coperta.

Kelly Osbourne

Fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne a primit şi ea o oferta de la Playboy însă a luat decizia împreună cu tatăl său şi au refuzat. Vedeta a mărturisit că cei de la revistă au insistat şi a existat o a doua ofertă care a fost desigur refuzată.

sursa: click.ro

 

Tags: