Sporturi

GALERIE FOTO / TOP vedete în costume de baie MINUSCULE!

Sezonul cald reprezinta o incantare pentru domnii care sunt curiosi si citesc publicatiile de tip tabloid. Acolo, ei descopera cele mai sexy vedete, cu cele mai apetisante forme, acoperite doar de...
26.09.2015 | 14:40

Sezonul cald reprezinta o incantare pentru domnii care sunt curiosi si citesc publicatiile de tip tabloid. Acolo, ei descopera cele mai sexy vedete, cu cele mai apetisante forme, acoperite doar de costume de baie minuscule. Iata un top al aparitiilor extra-hot marcate de dive de-a lungul ultimelor veri.

VEZI POZELE IN GALERIA FOTO

La 39 de ani, Jennifer Nicole Lee are un trup senzational si nu se sfieste sa arate asta ori de cate ori are ocazia, de cele mai multe ori la plaja, in costume de baie cat mai sumare.

Femeia este acum supranumita regina fitness-ului si, pe langa reusitele in domeniul pe care il practica, s-a transformat si preferata paparazzilor, care o urmaresc de fiecare data cand merge la plaja si piscina si o fotografiaza din toate unghiurile.

Amber Rose a reusit sa isi socheze fanii dintotdeauna, dar de-a lungul ultimelor saptamani, atentia presei in ceea ce o priveste a crescut si mai tare. Tanara mamica se imbraca numai in costume de baie minuscule si in tinute extravagante, avand grija ca apoi sa iasa in public si sa fie surprinsa de paparazzi asa.

Cu toate ca isi castiga traiul ca antrenor de fitness, in ultima vreme Jodie Marsh s-a transformat intr-o preferata a paparazzilor datorita aparitiilor ei incendiare la plaja. Femeia originara din Marea Britanie este adorata de paparazzi datorita formelor ei: bust generos, abdomen tonifiat, picioare suple si un posterior bombat.

Dornica de afirmare si constienta de impactul pe care il au aparitiile ei, Jodie imbraca cele mai mici perechi bikini pe care il detine in garderoba si se lauda cu ei pe retelele de socializare, scrie perfecte.ro.

Suelyn Medeiros este actrita si model de origine braziliana care si-a parasit tara de bastina pentru a-si urma visul de a deveni medic in Statele Unite ale Americii. Remarcata in cadrul unui concurs de frumusete din New York, Suelyn a fost recrutata de o agentie de modele, care a ajutat-o ulterior sa devina star national si a renuntat la medicina.

Modelling-ul ramane mare ea ei pasiune si se mandreste cu prezenta pe copertele revistelor de fashion, insa isi doreste mai mult si viseaza sa le surclaseze pe Angelina Jolie sau Nicole Kidman.

Coco Austin, sotia dezinhibata a rapperlui ICE T, se da constant in spectacol in fata paparazzilor, spre amuzamentul celor aflati in acel moment la plaja. Aranjata ca o papusa Barbie, artista a aparut nu o data imbracata intr-un costum de baie minuscul, exagerat de sumar pentru formele ei generoase.

Pentru domnii de peste ocean, Cynthia Escobar nu este o necunoscuta. Tanara a pozat de nenumarate ori in revistele care le sunt dedicate, si a facut-o lipsita de inhibitii, ba chiar mandra de felul in care arata.

Modelul de origine hispanica a decis insa recent sa le ofere o bucurie si in viata reala si astfel a aparut la o piscina de lux din Las Vegas in bikini care i-au pus perfect in evidenta formele apetisante. Aceasta a stralucit mai tare ca razele soarelui avand in vedere modelul ales.

Este greu sa nu fii remarcata atunci cand vii la piscina in cel mai provocator costum de baie pe care l-au vazut paparazii in ultima perioada. Fotomodelul a facut show la o piscina din Las Vegas, intr-un sutien care statea intr-un echilibru relativ si intr-o pereche de sandale cu toc cui.

O cheama Melissa Ceja, este de origine mexicana si este model de lenjerie intima. Inainte de a se face remarcata, Melissa a avut un job de chelnerita intr-un local de fite, frecventat numai de vedete. Tanara si-a bronzat formele provocatoare, obtinute prin operatii estetice (dupa cum se poate observa cu ochiul liber!), intr-un costum de baie care a fost atractia zilei la piscina.

La aproape 13 ani de la castigarea titlului de Miss Venezuela, Aída Yéspica isi pastreaza corpul de regina a frumusetii. Ea a sucit capetele tuturor barbatilor de pe o plaja din Miami, atunci cand a aparut intr-un bikini portocaliu minuscul.

Frumoasa bruneta s-a bucurat de o zi la plaja impreuna cu fiul ei de trei ani, Aron Ferrari (copilul pe care il are cu fostul ei iubit, fotbalistul Matteo Ferrari). In afara de relatia cu Matteo, Aída s-a iubit si cu fotbalistul roman Adrian Mutu. In Italia, ex-Miss Venezuela este un adevarat star, cu aparitii frecvente pe copertele Maxim si GQ. Se zvoneste ca fostul premier Silvio Berlusconi i-ar fi spus odata „Cu tine as merge oriunde”. La cum arata, nu e greu sa ne imaginam de ce!

I se spune Michelle “The Body” Lewin pentru ca are o silueta de senzatie si promoveaza un stil de viata sanatos. La 28 de ani, femeia a devenit celebra in intreaga lume, iar orice aparitie a ei se transforma intr-un spectacol pentru paparazzi. Michelle a fost surprinsa in urma cu putin timp pe plajele din Miami, imbracata intr-un costum de baie roz, format din doua piese, cu ajutorul caruia si-a etalat inca o data formele de invidiat.

A devenit vedeta internationala peste noapte, dupa ce s-a difuzat in cadrul Super Bowl-ului american o reclama in care detine rolul principal. Charlotte McKinney este, mai nou, numele de pe buzele tuturor.

Recent, Charlotte a purtat un costum de baie alb, format din doua piese, care i-a scos in evidenta formele de invidiat, mai ales bustul generos care a facut-o celebra. Bustul de 32F care ar fi complet natural ii va oferi, cel mai probabil, o cariera promitatoare lui Charlotte, care are sanse sa le detroneze pe deja celebrele Kate Upton si Emily Ratajkowski din topul femeilor cu cel mai frumos bust natural din showbizul american.

Aisha Thalia este un celebru model din Statele Unite ale Americii, care pozeaza adesea pentru campanii de lenjerie intima si apare in videoclipuri. Recent, ea a fost surprinsa de paparazzii pe plajele din Miami intr-o zi obisnuita din viata ei, cand a profitat de vremea insorita si de valuri pentru a se relaxa alaturi de prieteni.

Aisha a facut senzatie intr-un costum de baie din doua piese. Initial imbracata intr-o pereche de blugi care ii lasau doar pe jumatate la vedere bikinii, Aisha a renuntat la pudoare si si-a dat jos pantalonii, oferindu-le fotografilor, dar si colegilor de sezlong o priveliste de vis.

De cand s-a despartit de Ronaldo, Irina Shayk e in continuare singura. Modelul s-a relaxat recent alaturi de prieteni in Cancun, intr-o binemeritata vacanta. Vedeta nu a reusit sa scape de paparazzi, care nu au surprins-o chiar in cele mai flatante ipostaze.

Imbracata intr-un costum de baie in doua piese, cu un sutien minuscul, mult prea mic pentru formele sale, Irina a fost la un pas de un accident vestimentar. Nu ca ar mai fi aratat ceva ce nu s-a mai vazut pana acum, insa Irina tine mult la felul in care isi expune atuurile fizice.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama...
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Cele mai frumoase femei. O zodie le întrece pe toate
Cele mai frumoase femei. O zodie le întrece pe toate
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie