News

GALERIE FOTO. Transformarea incredibilă a Andreei Ulmeanu, gimnasta bătută de tată ei pe podium

Maria Olaru a scris prima carte autobiografică care se numeşte "Preţul aurului", iar fosta gimnastă a povestit şi un moment traumatizant pentru o fostă colegă de la lot, Andreea Ulmeanu....
10.06.2016 | 00:00

Maria Olaru a scris prima carte autobiografică care se numeşte “Preţul aurului”, iar fosta gimnastă a povestit şi un moment traumatizant pentru o fostă colegă de la lot, Andreea Ulmeanu.

Maria Olaru susţine în carea ei că Andreea Ulmeanu a fost bătută de tatăl ei cu cureaua pe podiumul de la sol, în faţa tuturor colegelor, pentru a da un exemplu. Din dezvăluirile Mariei, Andreea a fost bătută pentru că introdusese în cantonament dulcuri.

Andreea Ulmeanu, fostă campionă mondială la gimnastică în 2001, a renunţat la sportul de perfornaţă după doi ani şi a ales să se concentreze asupra şcolii.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU ANDREEA ULMEANU

După ce a renunţat la gimnastică, Andreea a urmat custruile unei şcoli de fitness, iar în prezent este antrenoare de fitness la un club din Timişoara. Tînăra a renunţat şi la statutul de femeie singură şi s-a măritat, cu alesul inimii ei, Cosmin Obrejan în 2012.