Fotbal intern

Găman a semnat cu echipa lui Șumudică. Ce sumă a primit FCSB

22.06.2018 | 22:41
Gaman a semnat cu echipa lui Sumudica Ce suma a primit FCSB

Valerică Găman a plecat după numai 6 luni petrecute la FCSB. Fundașul central s-a transferat în prima ligă din Arabia Saudită, la Al-Shabab, echipa antrenată de Marius Șumudică.

Mutarea fusese anunțată de patronul FCSB în urmă cu câteva zile„Un fundaș central căutăm pentru că Găman vrea să plece. Am înțeles că vrea să îl ia și Șumudică, vrea să îl ia și pe Alibec și căutăm un fundaș central și un atacant”, a spus Gigi Becali.

Citeşte şi:

  • Toate detaliile transferului lui Băluţă la Slavia. Cum i-a luat faţa lui Budescu
  • Primele declaraţii ale lui Băluţă la Slavia Praga! De ce-a ales numărul 20
  • Gigi Mulţescu se mândreşte după transferurile lui Băluţă şi Screciu: “Am o bucurie dublă”

FCSB, sumă de transfer modestă pentru Găman, de la echipa lui Șumudică

Văzut ca un mare salvator pentru defensiva roș-albaștrilor, Valerică Găman nu a convins în cele șase luni petrecute la FCSB și a jucat în numai 7 meciuri pentru roș-albaștri. Mai mult, el nici nu s-a integrat în echipă: „De Găman ce să zic.. avem contract încă! Dar ce să mai faci cu el, că la Iaşi era fericit că am luat bătaie, le zicea maseurilor că “v-a bătut Dumnezeu, bă!”, că n-a jucat el! Ce să faci cu oameni d-ăştia la echipă?” a povestit Gigi Becali, după ce a ratat titlul în acest sezon.

Acum echipa lui Gigi Becali a renunțat la serviciile fundașului central pentru numai 75.000 de euro și în acest moment Nicolae Dică se mai poate baza pe numai doi fundași centrali, Bogdan Planic și Mihai Bălașa. La nevoie, în centrul apărării FCSB mai poate apărea și Marko Momcilovic.

750.000 de euro este cota lui Valerică Găman, potrivit transfermarkt.de

20.000 de euro pe lună a fost salariul lui Găman la FCSB