Fotbal international

Gareth Bale pleacă, iar Real Madrid aduce în locul lui un jucător de 100 de milioane de euro!

04.12.2018 | 21:02
Gareth Bale pleaca iar Real Madrid aduce in locul lui un jucator de 100 de milioane de euro

Real Madrid renunță la Gareth Bale, scriu ziarele din Spania. În locul lui Florentino Perez vrea să aducă un jucător care costă 100 de milioane de euro. Cei de la AS au aflat că este vorba de Paulo Dybala, fotbalist pe care îl mai vor FC Barcelona și Manchester United. Plecarea lui Gareth Bale pare iminentă, având în vedere că fanii de pe Santiago Bernabeu l-au fluierat la meciul de campionat cu Valencia.

După ce l-a dat la Juventus pe Cristiano Ronaldo în această vară, pentru 100 de milioane de euro, acum Real Madrid are prima șansă la trabsferul lui Paulo Dybala, în caz că argentinianul va pleca de la campioana Italiei. Dybala a marcat în Serie A doar două goluri și este nemulțumit cu statutul pe care îl are la Juventus, unde nu este titular de drept. Argentinianul a spus de fiecare dată că nu pleacă de la Juventus, dar conform presei italiene impresarul său, care este chiar fratele Gustavo a început negocierile cu Barcelona și Real Madrid.

Pleacă Gareth Bale, vine Paulo Dybala la Real Madrid?

Real Madrid are mari probleme în atac după plecarea lui Cristiano Ronaldo, iar Florentino Perez vrea să aducă un înlocuitor pe măsură. După ce echipa a început dezastruos sezonul în mandatul lui Julen Lopetegui, surse apropiate președintelui de la Real Madrid a dezvăluit presei spaniole că Real Madrid vrea să transfere un nume mare chiar în această iarnă, iar suma disponibilă este de 220 de milioane de euro.

Paulo Dybala este ținta lui Real Madrid, care ar da 100 de milioane de euro pentru argentinian

Pe lista lui Real Madrid sunt Eden Hazard, Mauro Icardi, Christian Eriksen și acum “galacticii” l-au pus și pe Paulo Dybala. Gareth Bale ar putea pleca și el în această iarnă de la Real Madrid, iar galezul se pare că a purtat deja discuții pentru o revenire în Anglia, dar nu la Tottenham, ci la echipa antrenată de Jose Mourinho, Manchester United.

  • 99.000.000 de euro este cota de piață a lui Paulo Dybala
Tags: