Fotbal intern

Gaz Metan Mediaş, în semifinale! Doar 14 bilete vândute la meci

Gaz Metan Mediaş a învins Astra Giurgiu cu 1-0 în primul meci din sferturile Cupei României.
27.02.2018 | 22:55
Gaz Metan Medias in semifinale Doar 14 bilete vandute la meci

UPDATE. Cristi Pustai, antrenorul Mediaşului, după meci: ”Eram mai fericit dacă după victoria asta primeam trei puncte în clasament. Oricum, sunt bucuros că am jucat bine”. 


UPDATE. Ionuţ Neagu, mijlocaşul Mediaşului, vorbeşte după calificare: ”Noi am jucat destul de bine şi cu Steaua, şi cu Astra, aşa că nu e o mare surpriză. Ne vom juca şansa până la capăt în Cupă”. 


UPDATE. Gaz Metan Mediaş a bătut toate recordurile negative la acest meci. A vândut doar 14 bilete pentru partida din sferturile Cupei împotriva Astrei. 


UPDATE. Edi Iordănescu a vorbit despre faptul că terenul îngheţat de la Mediaş putea periclita siguranţa jucătorilor: ”Eu spun că nu se putea juca fotbal pe un astfel de teren. Jucătorii au fost în pericol! Dar nu caut scuze, trebuia să ne adaptăm mai bine”. 


UPDATE. Alexandru Dandea, jucătorul celor de la Astra, a oferit prima declaraţie după meci: ”N-am făcut ce ne-a spus antrenorul şi n-am făcut un meci prea bun. În atac n-am pus mari probleme. Ne propusesm să ajungem în finală”. 


UPDATE. Gaz Metan Mediaş e prima semifinalistă a Cupei României. Ardelenii au trecut de Astra, finalista ultimei ediţii, cu scorul de 1-0. VEZI GOLUL AICI


UPDATE: Echipele de start pentru primul meci din sferturile Cupei României VEZI MECIUL AICI

Gaz Metan (4-3-2-1): Greab – V. Creţu, M. Constantin, Sîrghi, Buşu – Joao Diogo, Neagu, Cristea – Caiado, Olaru – Rondon

Rezerve: Pleşca – Roberto Romeo, Popovici, Chamed, Ely Fernandes, Tîrcoveanu, Buziuc

Antrenor: C. Pustai

Astra (4-2-3-1): Iliev – A. Stan,  Bejan, Erico, Radunovic – Mrzljak, Dandea – Balaure, Moise, F. Matei – Abang

Rezerve: Lazăr – Belu, Seto, Urko Vera, Biceanu, V. Gheorghe, Polczak

Antrenor: E. Iordănescu


UPDATE: Astra a pus în vânzare abonamentele pentru cele cinci partide de acasă din play-off ale echipei antrenate de Edi Iordănescu. Acestea au preţuri infime: 20 de lei la peluză şi 40 de lei la tribuna a doua. Interesant este că la meciul cu Dinamo, ultimul pe teren propriu din sezonul regulat, la tribuna a doua biletul a costat 50 de lei! Mai scumpe decât biletul la meciul cu Dinamo sunt abonamentele pentru tribuna 1: 60 de lei şi 80 de lei în sectoarele centrale. 


Gaz Metan – Astra LIVE STREAM Cupa Romaniei. Partida va fi oficiată de către o brigadă de arbitri condusă la centru de Andrei-Florin Chivulete, asistat la cele două linii de Bogdan Velicu şi Andrei Constantinescu. Arbitru de rezervă este Robert-George Dumitru iar observatori de joc vor fi Marian Salomir şi Dumitru Paraschiv. VEZI ONLINE PARTIDA GAZ METAN – ASTRA LIVE STREAM

Gaz Metan – Astra LIVE STREAM Cupa Romaniei. Unul din meciurile din sferturi a fost amânat, este vorba de partida dintre FC Botoşani şi CSM Politehnica Iaşi, din cauza temperaturilor extreme.

Gaz Metan – Astra LIVE STREAM Cupa Romaniei. Restul meciurilor din sferturi:

FRF a emis un comunicat cu privire la partida amânată: “Federaţia Română de Fotbal a decis ca meciul FC Botoşani – CSM Politehnica Iaşi să fie reprogramat. Programată iniţial pentru miercuri, 28 februarie, partida din sferturile de finală ale Cupei României, cea dintre FC Botoşani şi CSM Politehnica Iaşi, se va disputa la o dată ce va fi anunţată ulterior. Decizia a fost luată în urma avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie. La ora meciului, judeţul Botoşani se afla în perioada de cod portocaliu de temperaturi foarte scăzute, lucru care nu se aplică la celelalte trei jocuri din această fază a competiţiei”, se arată în comunicat.

Miercuri, 28 februarie: AFC Hermannstadt – FCSB, 18:30

Joi, 1 martie, U Craiova – Dinamo, 20:30

Partida Gaz Metan – Astra se va disputa de la ora 20:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.