Fotbal intern

Gaz Metan – FCSB 1-3! Vezi rezumatul video

12.08.2018 | 22:55
Gaz Metan  FCSB 13 Vezi rezumatul video

Gaz Metan Mediaş – FCSB

, scor , s-a jucat în etapa a 4-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, iar Raul Rusescu a avut ocazia să debuteze în noul sezon pentru vicecampioana României. Nicolae Dică a decis să menajeze mai mulţi jucători pentru returul cu Hajduk Split din turul 3 preliminar al Europa League.

Boubacar Fofana a deschis scorul în minutul 30 al partidei Gaz Metan Mediaş – FCSB, după ce şutul său a fost deviat în poarta lui Cristi Bălgrădean de Junior Morais. Carlos Fortes a fost aproape să mărească avantajul în minutul 43, dar balonul a lovit bara porţii FCSB-ului. VIDEO

Gaz Metan – FCSB 1-3 rezumatul video. Moruţan, Gnohere şi Coman au făcut show

FCSB a început mai bine repriza a doua. Olimpiu Moruţan a reuşit egalarea în minutul 49, atunci când a înscris în poarta lui Batista după o pasă a lui Ovidiu Popescu. Harlem Gnohere a dus-o pe FCSB în avantaj în minutul 63, după ce a trimis balonul cu o lovitură de cap. Florinel Coman majorează diferenţa după o execuţie spectaculoasă.

În etapa a 5-a din Liga 1 Betano, Gaz Metan va juca împotriva formaţiei FC Viitorul, sâmbătă, 18 august, de la ora 21.00, la Constanţa, iar FCSB va primi vizita celor de la Sepsi OSK, duminică, 19 august, de la ora 21.00. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Vezi programul complet, toate rezultatele şi clasamentul Ligii 1 Betano