Fotbal intern

Becali a luat foc. “Asta nu e echipa mea! Au dormit în ghete!”

Gigi Becali a răbufnit după victoria FCSB-ului obţinută pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş.
03.02.2018 | 23:37
Becali a luat foc Asta nu e echipa mea Au dormit in ghete

Patronul lui FCSB s-a arătat nemulţumit de jocul fotbaliştilor lui Nicolae Dică din meciul de pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, şi i-a criticat pe Florin Tănase, Dennis Man şi Dragoş Nedelcu. 

Mihai Pintilii, Filipe Teixeira şi Constantin Budescu au fost cei trei jucători care l-au impresionat pe Gigi Becali, dar patronul lui FCSB se bucură şi de revenirea lui Denis Alibec, cel care a înscris primul său gol din Liga 1, ediţia 2017-2018.

Becali, nemulţumit după Gaz Metan – FCSB 1-2

…despre Gaz Metan – FCSB: “Asta nu e echipa mea! Echipa mea nu are voie să se chinuie cu Gaz Metan. Dacă e aşa… atunci ce am vorbit până acum a fost o nebunie. Înseamnă că trebuie să mă las de fotbal pentru că aşa eu nu accept. Asta nu e echipa mea! Neagu nu a fost la noi? Nu îl ştiu? Au luat şi ei nişte jucători liberi de contract. Nu există nicio scuză. Singura scuză ar fi că aşa se întâmplă după cantonamente, dar să îmi spună Gabi Balint şi Ilie Dumitrescu. Ce vină au fundaşii centrali că nu putem să ţinem de minge? Nu accept ce s-a întâmplat în seara asta. Aseară am văzut meciul Viitorul – Astra şi nu le mai recunoşteam. Viitorul a avut ghinion, dar nu mi s-a părut un joc foarte bun. Mie nu mi-a plăcut deloc jocul lor. La noi nu a fost vorba de noroc.

Haideţi să ne înţelegem! Eu nu zic că nu am meritat victoria. Am avut controlul jocului, am luat un gol din greşeală, dar mie nu îmi convine că a trebuit să stăm cu frică. Nu am avut emoţii pentru că nu aveau cu cine. Era 2-2 dacă Olaru dădea gol la acea fază. Eu nu am zis că nu îmi place Niţă. Eu doar am zis că e meseria lui să apere. Mi-a plăcut Vlad. El nu a greşit nimic! E meritul lui Vlad că a scos şutul lui Chamed. E meritul lui. Eu zic că nu a avut momente de slăbiciune. A ieşit la întâmpinare la Olaru.”

Ce zice Becali de Alibec, Tănase, Man şi Nedelcu

…despre Denis Alibec: “Mă bucur că Alibec a intrat bine în joc, a marcat. A făcut o greşeală, dar se mai întâmplă. O să fie eliminat cu CFR Cluj, dar face Dumnezeu echipa. Nu mai am ce să-i reproşez nimic lui Alibec dacă nu joacă cu CFR Cluj. Alibec nu a jucat pe poziţia lui. Am văzut şi eu asta.”

…despre plecarea lui Gnohere: “Nu am primit niciun răspuns pentru Gnohere, dar nu mă interesează asta acum. Eu mă gândesc la ce să cumpăr pentru că nu îmi place echipa asta de acum. Nu ştiu ce o să cumpăr. Mai pot să fac o singură mutare, dar nu vreau să mai spun acum pentru că se supără lumea. Am o mutare pe care pot să o fac, dar zic ei că nu. Trebuie să plătesc 3.000.000 de euro. Dacă văd că nu jucăm nimic… atunci ce să fac? Mă mai gândesc!”

…despre jucătorii de la FCSB: “Tănase, Man şi Nedelcu nu mi-au plăcut. Budescu, Pintilii şi Teixeira mi-au plăcut. A ajuns Pintilii să fie atacant, să facă şi faza asta. Nedelcu aleargă pe lângă adversar, fuge de minge. Are 20 de ani şi nu bagă piciorul la minge. Cu eleganţa nu faci fotbal. Stai să-l vedem şi pe Florinel…poate am luat plasă şi cu el. Tănase şi Nedelcu au dormit în ghete.”