Fotbal international

George, fiul lui Ivan Savvidis, primul care l-a felicitat pe Răzvan Lucescu după PAOK – AEK 2-0. Imagini exclusive cu bucuria miliardarului

24.09.2018 | 11:10
George fiul lui Ivan Savvidis primul care la felicitat pe Razvan Lucescu dupa PAOK  AEK 20 Imagini exclusive cu bucuria miliardarului

George, fiul lui Ivan Savvidis, a fost primul care a mers să îl felicite pe Răzvan Lucescu după victoria obținută de PAOK Salonic în fața rivalei AEK Atena, scor 2-0, pe stadionul “Toumba”. Tânărul moştenitor al unei averi uriaşe a văzut de la loja sa partida, iar apoi s-a îndreptat spre gazon, acolo unde se afla tehnicianul român. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

FANATIK.RO l-a surprins pe George Savvidis la finalul partidei PAOK Salonic – AEK Atena, atunci când s-a îndrepat spre gazon. Jucătorii celor două formaţii ajunseseră deja la vestiare, iar fiul cunoscutului miliardar Ivan Savvidis a dorit să fie primul care să-l laude pe Răzvan Lucescu pentru performanţa obţinută în meciul cu rivala AEK, formaţie care i-a furat lui PAOK titlul în sezonul 2017 – 2018. Rusul l-a îmbrățișat și l-a pupat pe tehnicianul român, semn că a fost mulțumit de ceea ce a văzut pe teren.

Răzvan Lucescu, felicitat de George Savvidis, fiul patronului de la PAOK

George Savvidis a pătruns pe gazon şi s-a îndreptat către banca tehnică a lui PAOK Salonic, acolo unde se afla Răzvan Lucescu şi secunzii săi. Fiul miliardarului rus a ţinut să îl felicite pe antrenorul român, iar apoi s-au îndreptat spre vestiare. George Savvidis le-a cerut oamenilor din staff-ul lui Răzvan Lucescu o minge şi i-a pus pe jucătorii grupării PAOK Salonic să îşi treacă semnătura.

George Savvidis, show la vestiar

George Savvidis s-a poza cu mingea primită de la jucătorii lui PAOK la finalul meciului cu AEK, scor 2-0
George Savvidis a cerut să fie fotografiat de jurnalişti la finalul meciului PAOK – AEK 2-0

George Savvidis era păzit de doi bodyguarzi în momentul în care a ieşit din vestiar pentru a se îndrepta către bolidul care era parcat chiar în faţa zonei VIP a stadionului “Toumba”. Fiul patronului de la PAOK a profitat de faptul că toate privirile erau aţintite asupra lui şi a făcut un show de toate zilele la zona mixtă. Acesta le-a cerut jurnaliştilor să îl fotografieze cu mingea pe care erau trecute autografele jucătorilor, iar până la maşină s-a pozat alături de mai mulţi fani.

Citeşte şi:

  • EXCLUSIV. Matteo Spatafora, dezvăluiri despre perioada FCSB. Atac: “Reghe şi Meme nu au fost bărbaţi cu mine!”
  • Răzvan Lucescu, ridicat în slăvi de angajaţii lui PAOK. “E idol în Salonic!”
George Savvidis a părăsit stadionul într-un bolid de lux
Bolidul cu geamuri fumuri care îl aştepta pe George Savvidis, fiul patronului de la PAOK

Nuntă cu 600 de invitaţi pentru fiul miliardarului de la PAOK

George este foarte răsfăţat de Ivan Savvidis. Patronul formaţiei PAOK Salonic i-a organiza o nuntă de lux fiului său la “Holy Spirit” în Salonic, iar la eveniment au participat nu mai puţin de 600 de invitaţi, printre care se aflau politicieni, sportivi, afacerişti şi vedete din Rusia. Petrecerea a avut loc în “Makedonia Palace Hotel”, iar Yana Khudyakova, femeia care l-a convins pe George Savvidis să renunţe la burlăcie, a purtat o rochie creată de Elie Saab Haute Couture şi a avut sute de perle şi cristale.

Ivan Savvidis a devenit miliardar

Patronul lui PAOK Salonic, Ivan Savvidis, a devenit miliardar după ce a vândut Donskoy Tabak pentru 1,6 miliarde de dolari. Afaceristul care a intrat pe teren cu un pistol la un meci jucat de PAOK cu AEK avea o avere cifrată la aproximativ 600 de milioane de dolari, conform ediţiei din 2017 a Forbes. Astfel, Ivan Savvidis a depăşit pragul de două miliarde de dolari după ce a vândut Donskoy Tabak.