Fotbal intern

George Ogăraru știe cum se va termina Viitorul – FCSB. “De la meciul din tur am avut evoluții din ce în ce mai bune!”

17.04.2019 | 17:00
George Ogararu stie cum se va termina Viitorul  FCSB De la meciul din tur am avut evolutii din ce in ce mai bune

George Ogăraru, oficialul echipei pregătite și finanțate de Gică Hagi, știe cum se va termina partida pe care FC Viitorul Constanța o va juca împotriva FCSB-ului, duminică, 21 aprilie, de la ora 21.00, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, pe stadionul Central din Ovidiu. Acesta este sigur că gruparea de la malul Mării Negre va face o figură frumoasă în returul cu vicecampioana României.

George Ogăraru știe cum se va termina Viitorul – FCSB

După ce am văzut evoluţia noastră cu FCSB în deplasare, am sperat că o să câştigăm şi meciul de acasă şi sunt speranţe îndreptăţite. Noi am avut de la acel meci evoluţii din ce în ce mai bune, am câştigat şi acasă şi în deplasare. Echipa arată foarte bine, creşte de la meci la meci. Toţi jucătorii tineri care au intrat s-au integrat foarte bine.

George Ganea a debutat ca titular, a marcat două goluri, Boboc a intrat în meciul cu FCSB şi de atunci a rămas titular şi a jucat foarte bine. Cred că se lucrează bine la Academie şi jucătorii care vin din Academie, jucătorii tineri, sunt ceea ce trebuie să fie pentru prima echipă şi reuşesc să se integreze foarte bine, să ducă nivelul Ligii 1 şi să facă diferenţa de multe ori“, a precizat George Ogăraru pentru prosport.ro.

Rivaldinho și Ianis Hagi se bucură după victoria din meciul FCSB – Viitorul

Viitorul a câștigat partida din turul play-off-ului

În turul play-off-ul Ligii 1 Betano, FC Viitorul Constanța s-a impus în fața FCSB-ului, scor 2-1, pe Arena Națională. Golurile echipei antrenate de Gică Hagi au fost înscrise de Andreas Calcan și Ianis Hagi, iar pentru vicecampioana României și-a trecut numele pe tabela de marcaj Florinel Coman, fotbalist transferat de FCSB de la Viitorul.

Înaintea meciului direct din etapa a 6-a a play-off-ului, Viitorul Constanța este pe locul 4, cu 29 de puncte, la un singur punct în spatele Universității Craiova (30 puncte), după ce a bifat 3 victorii, un eșec și o înfrângere. De partea cealaltă, FCSB este pe 2, cu 35 de puncte, la 3 în spatele liderului CFR Cluj.