Fotbal intern

George Pușcaș, îndrăgostit! Românul a spus totul într-un interviu din presa italiană! Video

09.11.2018 | 14:13

George Pușcaș este omul momentului la Palermo. Românul a dat un scurt interviu pentru Gazzetta dello Sport în care recunoaște care este iubirea sa.”Sunt un iubitor al mării și aici este frumos să locuiești pentru că există liniște, mirosul mării și căldura, care, după părerea mea, place tuturor”, a spus internaționalul român de tineret. Românul locuiește în Mondello, o mică așezare port în Palermo.

Geroge Pușcaș a povestit pentru cotidianul italian lucruri din viața personală, dar și despre cariera sa. Fotbalistul de 22 de ani este unul dintre oamenii cheie ai lui Palermo. Internaționalul a fost rezervă la ultimul meci de campionat al echipei sale. Chiar și așa, românul a fost decisiv. Pușcaș a intrat în minutul 75 al partidei cu Cosenza și a schimbat soarta partidei. Atacantul a avut o bară în minutul 86, iar în ultimul minut de joc a dat golul victoriei pentru Palermo.

George Pușcaș a dat un interviu pentru Gazzetta dello Sport: “Sunt îndrăgostit de mare”

George Pușcaș trece printr-o perioadă foarte bună în Italia, unde echipa sa Palermo are 5 partide fără înfrângere și a urcat pe locul 2 în Serie B. Sicilienii au 21 de puncte, dar și o partidă mai puțin disputată decât liderul Pescara, care are 22 de puncte.

George Pușcaș pe faleză în Mondello, o mică așezare port în Sicilia, unde și locuiește fotbalistul

George Pușcaș a fost rezervă în ultimele 4 meciuri. Din această postură, românul a marcat de două decisiv și a adus victoria echipei sale. În deplasarea de la Lecce din etapa 8, Pușcaș a intrat în minutul 82 și a marcat după numai 3 minute golul care a adus echipei sale victoria. La fel și în etapa a 11 pe teren propriu de această dată împotriva Cosenzei. Românul a intrat în minutul 76 și după 14 minute a marcat golul de 2-1 pentru Palermo. Forma sa bună a atras atenția celor de la Gazzetta dello Sport, care au vrut să afle tot despre omul care la vară va juca la Europeanul de tineret găzduit de țara lor.

  • 14 goluri a marcat George Pușcaș pentru echipa naționala de tineret a României