VIDEO / După ce a fost agresat de un necunoscut, Gerrard a dat un SUPER-GOL

Steven Gerrard este căpitanul lui FC Liverpool şi simbolul echipei fanion a oraşului. Importanţa prezenţei sale pe teren nici nu mai poate fi pusă în discuţie, pentru că Gerrard este efectiv...
01.12.2013 | 17:41
VIDEO  Dupa ce a fost agresat de un necunoscut Gerrard a dat un SUPERGOL

Steven Gerrard este căpitanul lui FC Liverpool şi simbolul echipei fanion a oraşului. Importanţa prezenţei sale pe teren nici nu mai poate fi pusă în discuţie, pentru că Gerrard este efectiv omul care trage după el, prin determinare dar în acelaşi timp şi prin luciditatea de care dă dovadă inclusiv în situaţii limită, întreaga echipă. Nu de puţine ori cînd The Reds erau în derivă motivaţia lui Gerrard a făcut ca Liverpool să revină incredibil şi să obţină un rezultat pozitiv. Charismaticul căpitan al lui FC Liverpool continuă să treacă prin situaţii-limită, culmea în majoritatea cazurilor agresorii provenind chiar din rîndul susţinătorilor echipei.

VEZI golul marcat de Gerrard în partida cu Hull

DefinitiveCautiousBaiji

A fost atacat pe cînd cobora din maşină

Gerrard a fost atacat zilele trecute în apropierea luxoasei sale reşedinţe situată într-o localitate micuţă din apropierea oraşului. Abia coborîse din maşina sa, un Range Rover, cînd s-a trezit în faţă cu un individ care l-a lovit, după care a rupt-o la fugă, Fotbalistul nu are răni serioase, dar a anunţat imediat poliţia, care s-a mai confruntat în anii precedenţi cu astfel de situaţii grave la reşedinţa familiei Gerrard. Poliţia din Merseyside a confirmat agresiunea şi faptul că din nou familia Gerrard a cerut protecţie în preajma proprietăţii. În septembrie Gerrard a fost ameninţat cu moartea de către un suporter la stadion, care după ce a proferat insulte la adresa jucătorului a trecut la ameninţarea familiei acestuia, în special a copiiilor săi. Pînă să apară poliţia, individul a reuşit să fugă cu o bicicletă.

Steven Gerrard Liverpool house mansionSteven-Gerrards-home-001article-1171251-048092B0000005DC-298_634x477

Au pătruns în dormitorul soţiei şi al copiiilor

În 2007 Gerrard a fost aproape de o dramă. Indivizi mascaţi au profitat de absenţa lui de acasă şi au pătruns în timpul nopţii în locuinţa fotbalistului, pentru jaf, iar căutările lor au mers pînă în camera unde dormea soţia Alex şi cele trei fetiţe ale cuplului. Din fericire, hoţii au fost preocupaţi doar de bunuri şi nu au avut nici o acţiune cu intenţii criminale. Cu aproximativ un an mai înainte Gerrard a fost oprit pe stradă de către un personaj din lumea subterană din Liverpool, care a purtat apoi o discuţie în maşina lui Steven, scopul fiind ca jucătorul să achite o aşa numită taxă de protecţie, în urma căreia gangsterii se angajau să îl păzească de atacul altor bande rivale. Gerrard a refuzat, dar a cerut protecţia poliţiei şi în scurt timp reşedinţa familiei a fost înconjurată cu garduri uriaşe, iar peste tot au fost instalate camere de supraveghere.

article-2516337-02796229000004B0-521_634x611StevieG_1588297a