News

Ce cred specialiștii că ar fi făcut Gheorghe Dincă cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu: „Ăsta e stilul, vor să șteargă urmele”

17.09.2019 | 12:12
Ce cred specialiștii că ar fi făcut Gheorghe Dincă cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu: „Ăsta e stilul, vor să șteargă urmele”
De ce Gheorghe Dincă le-a dat foc Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu *foto: facebook

Gheorghe DIncă a fost scos din nou din arrest marți, 17 septembrie, pentru a participa la reconstituirea dispariției Luizei Melencu, fata de 18 de ani dispărută în luna aprilie, pe care criminalul din Caracal susține că a ucis-o. Procurorii vor să afle cum a acționat Dincă. Specialiștii explică de ce a acesta a ales să dea foc cadavrelor victimelor sale.

De ce le-a dat Gheorghe Dincă foc Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu

Psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu, a explicat modul în care a operat Gheorghe Dincă în cazul Luizei și Alexandrei: „O să le spună ce a făcut. Deocamdată ce se remarcă: faptul că acel personaj negativ a oprit acolo unde a întors mașina și a aruncat telefonul. Remarcăm că poartă acea cămașă care este asociată cu zâmbetul său malefic.

S-a schimbat puțin peisajul, în sensul că a fost recoltată plantația de floarea soarelui. În cariera mea am avut de-a face cu mai mulți criminali în serie. Acum, la penultima victimă vedem că se repetă scenariul de la ultima victimă. Probabil penultima fată fiind mai mare probabil a opus mai multă rezistentă. Scenariul însă se repetă, criminalii apar același mod de operare. Lumea se miră de ce a apărut incendierea. Ăsta e stilul lor, vor să șteargă urmele”, a declarat Liviu Chesnoiu.

De ce Gheorghe Dincă le-a dat foc Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu
De ce Gheorghe Dincă le-a dat foc Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu *foto: facebook

Ce spun specialiștii despre limbajul non-verbal al lui Gheorghe Dincă din timpul reconstituirilor

Felul în care arată Gheorghe Dincă a ajuns să arate după ce a ajuns la reconstituiri a luat prin surprindere spațiul public. Criminalul din Caracal arăta destul de bine pentru un personaj care a stat mai multe luni după gratii. Expertul psihiatru Ovidiu Alexinschi a descris felul în care arată Dincă: „Am rămas surprins de cum arată acum şi cum arăta în urmă cu câteva săptămâni. Dacă imaginile de atunci ne arătau un individ hăituit, încordat, ce am văzut ieri şi azi ne arată un cu totul alt tip: mult mai calm, mai destins, dar şi mult mai rece. Răceala afectivă a acestui om izbeşte prin definiţie, faptul că reuşeşte să se detaşeze realmente de ce a făcut”, susține specialistul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri