News

Gheorghe Dincă, transferat la Penitenciarul Jilava. Polițiștii îl păzesc să nu se sinucidă

Autor: Daniel Șuta | 30.09.2019 | 10:38
Gheorghe Dincă, transferat la Penitenciarul Jilava. Polițiștii îl păzesc să nu se sinucidă
Gheorghe Dincă, dus la Jilava. Sursa foto: digi24.ro/ wowbiz.ro. Colaj: Fanatik

Gheorghe Dincă va fi dus din Arestul Central al Capitalei la Penitenciarul Jilava. Suspectul de crime comise la Caracal este păzit non-stop de polițiștii pentru că aceștia se tem că bărbatul în vârstă de 67 de ani și-ar putea pune capăt zilelor, iar asta ar putea duce la clasarea dosarului, care e departe de a fi rezolvat.

Gheorghe Dincă, va fi dus la Jilava

Dincă le cere deseori polițiștilor să îl lase singur și nu este comunicativ. Potrivit unor surse ale postului de știri România TV, oamenii legii cred că pensionarul ar putea să își pună capăt zilelor în orice moment, fapt pentru care s-a recurs la sporirea securității în ceea ce-l privește.

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, crime pe care chiar el le-a recunoscut în fața procurorilor și polițiștilor. Fostul mecanic auto ar avea un istoric criminal destul de stufos, iar psihologii criminaliști spun că aceste două cazuri nu sunt primele în ce-l privește.

gheorghe dincă jilava
Dincă a spus că le-a ucis pe Luiza și Alexandra din Caracal. Sursa foto: digi24.ro

Bănilă a apelat la un profiler de la FBI pentru a slăbi teoria conspirației

Șeful DIICOT, Felix Bănilă, a declarat recent că a recurs la un profiler de la FBI pentru a avea o a doua opinie în expertiza pe care specialiștii o realizează. Bănilă a spus că are încredere în profilerul român, dar pentru a elimina orice suspiciune privind modul în care se face ancheta, mai ales după ce a explodat teoria conspirației în spațiul public, a ales să aducă un profiler străin, chiar de la americani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!