Fotbal intern

Gheorghe Hagi, fericire maximă după victoria în Cupa României! A anunţat plecarea lui Ianis şi a confirmat FANATIK: vine Gică Popescu. “Va fi şeful meu!”

25.05.2019 | 23:38
Gheorghe Hagi fericire maxima dupa victoria in Cupa Romaniei A anuntat plecarea lui Ianis si a confirmat FANATIK vine Gica Popescu Va fi seful meu

Gheorghe Hagi era extrem de fericit după victoria în Cupa României. Patronul-antrenor al celor de la Viitorul a vorbit despre plecările de la Viitorul, explicând că a fost ultimul meci pentru Ianis Hagi şi a anunţat şi venirea lui Gică Popescu în funcţia de preşedinte, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK înainte de finală.

“E fericire și bucurie acum. E trofeul nostru și e foarte bine. Sunt fericit pentru jucători, au meritat aceast trofeu. Știam că va fi un meci greu, Astra e un adversar bun. Mă bucur pentru Ianis, chiar dacă a fost ultimul meci. Vom vedea ce se va întâmpla, deşi spre asta merg toate premisele. Mă bucur mult pentru toţi. Cu portarul…Cojocaru, am fost inspirat. Am văzut că a greşit în prima repriză şi l-am schimbat”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a spus tot după finala din Cupa României. L-a convins pe Gică Popescu

Hagi a vorbit şi despre plecarea lui Tudor Băluţă la Brighton, finala fiind ultimul meci pentru el. De asemenea, “Regele” a explicat că e sigur că l-a convins pe Gică Popescu să preia funcţia de preşedinte la Viitorul. Hagi a vorbit şi despre viitorul lui.

“Ne-am ridicat la nivelul lui Gică Popescu, sper că l-am convins să vină. De mult încercam să îl conving. Va fi şeful meu! Nu suntem perfecţi, dar bine că am câştigat. Îi urez mult succes lui Băluţă, cred mult în el. Ce-o să fac eu? Vedem! Nu ştiţi că eu sunt imprevizibil?”, a fost declaraţia lui Hagi după finală.