Sport

Ghiță Mureșan are probleme financiare. Își vinde casa din SUA. Galerie Foto

09.06.2018 | 13:00
Ghiță Mureșan își vinde casa din SUA
ADVERTISEMENT

Fostul baschetbalist Ghiță Mureșan pare să aibă probleme financiare. Jurnaliștii americani scriu că “Big Ghiță” și-a scos la vânzare casa din SUA pentru suma de 2.1 milioane de euro. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Ghiță Mureșan a făcut senzație în NBA în anii ’90. Considerat unul dintre cei mai înalți baschetbaliști din America, Ghiță a debutat la Washington Bullets, iar în anul 1996 s-a clasat printre cei mai buni jucători ai sezonului. În întreaga carieră a jucat peste 300 de partide în NBA, reușind o medie de 10 puncte pe meci.

ADVERTISEMENT

Românul este acum ambasador al echipei Washington Wizzard și promovează NBA la nivel internațional. Problemele nu par să îl fi ocolit, având în vedere că Ghiță și-a scos la vânzare casa pe care o are în SUA.

Casa lui Ghiță Mureșan
Casa lui Ghiță Mureșan

Ghiță Mureșan își vinde casa cu 2.1 milioane de dolari

Washington Post scrie că Ghiță Mureșan și-a scos la vânzare casa cu 7 dormitoare, 9 băi și piscină, pentru care cere 2.1 milioane de dolari. Motivul pentru care fostul sportiv și-a cumpărat casa cu mulți ani în urmă este zona în care aceasta este situată. Cu siguranță Ghiță va regreta decizia dacă cineva îi va face o ofertă și va accepta. Casa are multe balcoane spațioase, o curte imensă și un garaj în care încap 3 mașini. “Pe lângă faptul că este o casă mare, iar eu am nevoie de spaţiu, îmi place verdeaţa şi pădurea. În fiecare dimineaţă ies şi ascult păsările”, le-a spus Ghiță jurnaliștilor americani.

ADVERTISEMENT
Interiorul casei lui Ghiță Mureșan
Interiorul casei lui Ghiță Mureșan