Premier League

Ghiță Mureșan, în vizită la West Ham. Cum au reacționat Chicharito și colegii săi când l-au văzut. Video

17.01.2019 | 16:57
Ghita Muresan in vizita la West Ham Cum au reactionat Chicharito si colegii sai cand lau vazut Video

NBA și Premier League au realizat un parteneriat prin care încearcă să-și promoveze reciproc produsul. Washington Wizards au fost în vizită la mai multe cluburi din prima ligă din Anglia în ultimele zile, iar la întâlnirea cu West Ham a participat și una dintre legendele acestei francize, Ghiță Mureșan.

Cel mai înalt baschetbalist din istoria NBA (2,31 metri) i-a impresionat pe „ciocănari”, Chicharito și compania oprind antrenamentul pentru a sta de vorbă cu românul care a jucat la cel mai înalt nivel în baschet.

Ghiță Mureșan, în vizită la West Ham

Imaginile video au fost publicate ulterior pe conturile de socializare ale celor două echipe.

Ghiță Mureșan a jucat șase ani în NBA

Ajuns la 47 de ani, Ghiță Mureșan nu s-a remarcat în NBA doar prin statura sa, ci și prin calitatea jocului prestat. A strâns șase sezoane la cel mai înalt nivel. Cinci ani i-a petrecut la Washington Bullets, devenită pe parcurs Wizard, iar ultimul sezon a fost la New Jersey Nets.

A avut statistici de 9,8 puncte per meci, 6,4 recuperări per meci și 1,5 capace per meci. Cariera și-a început-o în România, la CS U Mobitelco, însă după numai un sezon a fost transferat în Franța, la Pau Orthez. Un singur sezon a stat și acolo, iar apoi și-a început aventura în NBA.

În sezoanele 1996 și 1997 a fost jucătorul din NBA cu cel mai bun procentaj al aruncărilor reușite. Și-a încheiat oficial activitatea în 2006, iar ulterior a reușit să-și formeze chiar propria sa Academie de baschet, unde-i învață pe copii mișcările fundamentele din acest sport.

Cele mai tari ponturi baschet sunt întotdeauna pe betmag.ro.