REVENIRE de senzaţie! Un component al GENERAŢIEI DE AUR va juca la 45 de ani pentru Craiova! “Îl legitimăm!”

Conducerea clubului CS Universitatea Craiova este pe cale să dea o mare lovitură de imagine. Aflat în cantonament alături de alb-albaştrii, după ce a efectuat cîteva antrenamente alături de...
09.02.2014 | 14:24
REVENIRE de senzatie Un component al GENERATIEI DE AUR va juca la 45 de ani pentru Craiova Il legitimam
ADVERTISEMENT

Conducerea clubului CS Universitatea Craiova este pe cale să dea o mare lovitură de imagine. Aflat în cantonament alături de alb-albaştrii, după ce a efectuat cîteva antrenamente alături de jucătorii lui Ovidiu Stîngă, Gică Craioveanu, actualul director de imagine, le-a dezvăluit apropiaţilor că este tentat să revină la 45 de ani pe teren pentru a disputa un ultim meci pe stadionul Ion Oblemenco înainte ca acesta se fie dărîmat. FANATIK,RO a aflat că fostul internaţional le-a spus conducătorilor clubului CS Universitatea Craiova că ar fi tentat să mai joace măcar 20-30 de minute în ultimul meci din actuala ediţie de campionat.

182599maximţ

FOTO Gazeta de Sud

“Îl legătimăm pe Craioveanu”

Contacactat telefonic de către FANATIK, Silvian Cristescu, team-managerul clubui susţinut de Primăria din Bănie a confirmat posibiliatatea ca Gică Craioveanu să revină pe teren la 45 de ani într-un ultim meci pe stadionul “Ion Oblemenco” înainte ca acesta să fie dărmat. “Este adevărat că Gică a spus aici, în Antalya, că este tentat să revină pe teren la un ultim meci al echipei noastre pe Ion Oblemenco. Dacă această decizie a lui va rămâne finală, atunci nouă ne rămîne doar să îl legitimăm şi să îl aşteptăm pe teren. Gică merită un astfel de meci, putem să îi spunem chiar de retragere în faţa suporterilor din Craiova“, a încheiat Cristescu.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a evoluat pentru Dinamo la 45 de ani

Astfel, Gică Craioveanu nu este singurul fotbalist român care ar putea să revină pe teren la 45 de ani. Înainte de disputatea Campionatului Mondial din Italia 90, FRF a abligat cluburile ca în ultimele meciuri să nu folosească jucătorii care vor fi luaţi la naţională pentru meciurile din Italia. Însă Mircea Lucescu, antrenor principal pe atunci la Dinamo, i-a folosit în partida cu Farul Constanţa pe Lupu şi Răducioiu. Ulterior, FRF l-a suspendat pe fostul antrenor al lui Dinamo trei luni, iar ca să poată să stea pe bancă la meciul următor cu Sportul Studenţesc, Lucescu s-a legitimat ca jucător. Mai mult chiar a şi intrat pe teren în jocul respectiv, la 45 de ani, după ce încheiase cariera de jucător cu multi ani înainte, la 37 de ani, în anul 1982.

Gică Craioveanu a jucat ultima oară în 2006

Fostul internaţional Gică Craioveanu a jucat pentru ultima oară într-un meci oficial în anul 2006, la 37 de ani, atunci cînd şi-a încheiat contractul cu Getafe. După ce s-a transferat de la Universitatea Craiova “Gicanu”  a jcat în Spania mai bine de 11 ani la formaţiile Real Sociadad. Villarreal şi Getafe, reuşint să marcheze 72 de goluri pentru acestea

ADVERTISEMENT

 

Tags: