Fotbal intern

Generaţia de Aur e lovită de “blestemul” divorţurilor! 8 din cei 14 “tricolori”s-au despărţit de soţii

13.01.2019 | 19:45

Gică Craioveanu a decis să divorţeze de Gemma, femeia care i-a fost alături timp de 20 de ani, în urmă cu câteva luni, dar anunţul oficial a fost făcut acum câteva zile, iar din 14 “tricolori” care au făcut parte din Generaţia de Aur au divorţat 8.

Gică Craioveanu este ultimul intrat în clubul jucătorilor care au făcut parte din Generaţia de Aur care au divorţat. După două decenii de căsnicie, fostul jucător al Universităţii Craiova a decis să pună punct relaţiei pe care o avea cu Gemma, femeia alături de care are doi copii (Alejandro – 18 ani şi Adriana – 12 ani). Cei doi s-au cunoscut în perioada în care Gică Craioveanu juca pentru Villarreal.

Gică Craioveanu a divorţat de Gemma

Nu este prima oară când Gică Craioveanu divorţează. Acesta s-a iubit cu Oana, fiica fostului fotbalist al Universităţii Craiova, Petre Desenicu, iar relaţia dintre cei doi a început în 1991, după ce Oana a fost logodnica lui Gică Popescu. În 2002, soţii Craioveanu au divorţat.

Da, am divorțat! Dar țin să precizez că am o relație extraordinară cu Gemma datorită faptului că avem și doi copii împreună. Mergem împreună în vacanțe, nu e problemă. Există respect între noi, doar am stat 20 de ani împreună. E o viață de om! Pur și simplu ne-am despărțit pentru că nu a mai fost să fie. Dar am rămas în relații foarte bune. Spre exemplu, am fost la Cazanele Dunării cu ea în august”, a declarat Gheorghe Craioveanu pentru Cancan.

Alte divorţuri ale fotbaliştilor din Generaţia de Aur:

Florin Răducioiu a divorţat la finalul anului 2018 de Astrid, cea care i-a fost alături încă din toamna anului 1993. Cei doi şi-au unit destinele în 1994, după Mondial şi au împreună doi băieţi, Andrea şi Alessandro.

Dan Petrescu şi Dana au decis să divorţeze în 2003, după ce fosta soţie a antrenorului a recunoscut că a avut o relaţie extraconjugală cu Radu Niculescu, fotbalist cu care “Bursucul” era coleg de cameră. Divorţul a fost unul cu scandal, iar cei doi au stat luni de zile prin tribunale. Dana a rămas cu două apartamente, o casă, un tener în Pipera şi două maşini, iar Dan Petrescu s-a recăsătorit cu Adriana.

Dan Petrescu şi Dana, fosta lui soţie

Gheorghe Hagi a fost însurat cu Leni Celnicu, dar cei doi s-au despărţit în 1991. Procesul intentat de Leni a durat doi ani şi a fost foarte mediatizat, iar fosta soţie a “Regelui” a avut o serie de atacuri la adresa acestuia. Gică Hagi nu a stat foarte mult timp singur şi s-a căsătorit cu Marilena în 1995, femeia alături de care are doi copii: Kira şi Ianis.