Fotbal intern

Gică Hagi a găsit cheia victoriei cu CFR Cluj: “Eu am fost foarte inspirat. Ei joacă din trei în trei zile și s-a văzut”

06.10.2019 | 23:55
Gica Hagi a gasit cheia victoriei cu CFR Cluj Eu am fost foarte inspirat Ei joaca din trei in trei zile si sa vazut
ADVERTISEMENT

Viitorul s-a impus cu 3-1 în meciul cu CFR Cluj, din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finele partidei de la Ovidiu, Gică Hagi a declarat că oboseala s-a simțit în jocul adversarilor, care au avut un programat încărcat cauzat de jocurile din Europa League, dar și inspirația sa în alcătuirea primului 11 a dus la scorul înregistrat pe tabelă.

Gică Hagi se felicită pentru alegerile din meciul cu CFR Cluj

După victoria echipei sale din meciul cu CFR Cluj, scor 3-1, Gică Hagi a declarat că inspirația sa în alcătuirea primului 11 a făcut diferența la Ovidiu, dar și numărul mare de meciuri disputate de formația lui Dan Petrescu în ultima perioadă a contat. În plus, Hagi consideră că ultimele două înfrângeri, cu Sănătatea Cluj în Cupă și cu U Craiova în Casa Pariurilor Liga 1, au fost cauzate de faptul că nu a putut sta pe banca tehnică, fiind suspendat.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu are o echipă foarte bună, dar joacă din trei în trei zile, cred că s-a văzut acest lucru. Am încercat săptămâna asta să conectez jucătorii la importanța partidei. Cred că am fost inspirat în alegerile pe care le-am făcut. Am avut controlul meciului 60 de minute, dar e normal, e greu să păstrezi același tonus când conduci cu 3-0. Strategia noastră a fost foarte bună, am avut alternativă la pressing-ul lor, am avut și un portar în mare formă. Cosmin Matei avea nevoie de un asemenea gol, a venit târziu. La pauză deja nu mai putea, încearcă să se acomodeze cu noi. El este un fotbalist bun, un căpitan, încearcă să ne ajute.

Noi, cu tot staff-ul, lucrăm totul împreună, dar s-a văzut că nu am fost eu în ultimele două meciuri, e altă voce, e greu pentru jucători. Dar e important că stăm bine, suntem în fața chiar dacă în vară am vândut cei mai buni jucători. Noi avem jucători la U21, dar sunt sigur că vom avea în viitor și la echipa mare. Noi merem producem jucători la începutul campionatului, dar în a doua parte a sezonului sigur vom avea la echipa națională. Arbitrul ne-a spus că e o plăcere să ne arbitreze“, a declarat Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT
Viitorul a câștigat cu 3-1 meciul cu CFR Cluj. Sursă Foto: Sportpictures
Viitorul a câștigat cu 3-1 meciul cu CFR Cluj. Sursă Foto: Sportpictures

După victoria obținută cu CFR Cluj, Viitorul a urcat pe primul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, la egalitate de puncte cu echipa pe care a învins-o duminică. Formația lui Gică Hagi are cel mai bun atac din prima divizie, cu 29 de reușite în primele 12 runde.
Etapa viitoare, programată după meciurile echipelor naționale, Viitorul întâlnește Academica Clinceni, în deplasare, pe 20 octombrie, de la ora 15:30.

Tags: