Fotbal intern

Gică Hagi a oferit declaraţia serii după ce a câştigat Supercupa României: “Antrenorul nu s-a schimbat de patru ani, avem omogenitate” :)

06.07.2019 | 22:46
Gica Hagi a oferit declaratia serii dupa ce a castigat Supercupa Romaniei Antrenorul nu sa schimbat de patru ani avem omogenitate

Gică Hagi a oferit declaraţia serii după ce a câştigat Supercupa României. Viitorul a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, graţie unui gol de kinogramă înscris de Andrei Artean, reuşită care a venit cu patru minute înainte de finalul meciului care s-a jucat pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Gică Hagi a oferit declaraţia serii după ce a câştigat Supercupa României cu Viitorul

După ce a câştigat Supercupa României, al treilea trofeu din istoria Viitorului, Gică Hagi a oferit declaraţia serii atunci când a fost întrebat de secretul care stă în spatele succesului. Antrenorul de 54 de ani a susţinut că forma bună a echipei vine din omogenitatea lotului, dar şi pentru că nu s-a produs nicio schimbare pe banca tehnică.

“Orice performanţă aduce bucurie. Suntem fericiţi. Gândul meu s-a dus deja la meciul de marţi al lor din Europa League. Sper să aibă mai multă şansă cu Astana. Antrenroul nu s-a schimbat de patru ani, avem omogenitate şi identitate. Ştim ce trebuie să facem pe teren. Jucătorii noştri au făcut diferenţa. Mă aşteptam mai mult de la atacanţi şi m-au mulţumit cei de la mijloc. Obiectivul nostru e să mergem în play-off”, a declarat patronul-antrenor al celor de la Viitorul.

Gică Hagi a oferit declaraţia serii după ce a câştigat Supercupa României (sursă foto: sportpictures.eu)
Gică Hagi a oferit declaraţia serii după ce a câştigat Supercupa României (sursă foto: sportpictures.eu)

Ce se întâmplă cu transferul lui Ianis Hagi

La finalul meciului cu CFR Cluj, Gică Hagi a vorbit şi despre ce se întâmplă cu transferul lui Ianis Hagi. Mijlocaşul de 20 de ani este curtat de mai multe cluburi din Europa, însă “Regele” a anunţat că în curând se va lua o decizie.

“Ianis a stat o oră cu noi în vestiar. Vedem ce se va întâmpla în următoarele zile. O să plece la o echipă bună, cu tradiţie. Este o perioadă în care se spun multe lucruri. Va fi clar când va semna şi va fi prezentat”, a susţinut Gică Hagi.