Fotbal intern

Gică Hagi, declarații geniale înainte de Viitorul – CFR Cluj. “Nu-mi doresc foarte multe ocazii!

06.10.2019 | 10:35
Gica Hagi declaratii geniale inainte de Viitorul  CFR Cluj Numi doresc foarte multe ocazii
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care FC Viitorul Constanța îl va juca împotriva celor de la CFR Cluj, azi, ora 20.30, în etapa 12 din Casa Pariurilor Liga 1, iar “Regele” a oferit o serie de declarații geniale înaintea partidei cu echipa lui Dan Petrescu.

Gică Hagi, declarații geniale înainte de Viitorul – CFR Cluj

Mai mult, Gică Hagi, antrenorul și patronul formației FC Viitorul Constanța a comentat și în legătură cu perioada petrecută departe de echipa din Ovidiu, după ce a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

ADVERTISEMENT

“Mă bucură când sunt pe bancă, îmi place să fiu pe bancă. Viitorul e singurul club din România care de patru ani și ceva are același antrenor. Când un om stă atâta timp înseamnă că și-a pus amprenta și când el lipsește de colo e ca și cum a jucat Hagi 18 ani la echipa națională și când a plecat de la echipa națională a lăsat un gol. Revin pe bancă și atât. Restul nu are rost…”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă susținută înaintea meciului Viitorul – CFR luj.

Gică Hagi îl salută pe Dan Petrescu la finalul Supercupei României dintre Viitorul și CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Gică Hagi îl salută pe Dan Petrescu la finalul Supercupei României dintre Viitorul și CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce strategie a pregătit pentru partida cu CFR Cluj

“Meci acasă, meci mare, cu o echipă foarte bună, cu o echipă europeană, din toate punctele de vedere. O echipă care a demonstrat că e foarte bună, cu un antrenor experimentat și cu ambiția să câștige fiecare meci. Noi încercăm să fim noi, să ne luăm cele 3 puncte. Ar fi 3 puncte importante pentru noi, în lupta noastră de a intra în play-off.

ADVERTISEMENT

Nu îmi doresc foarte multe ocazii, îmi doresc să câștigăm, să luăm cele trei puncte și să marcăm, pentru că, cu siguranță, dacă vrei să câștigi, trebuie să marchezi. Va fi greu cu CFR, dar am încredere că echipa poate să facă, pentru că suntem o echipă care marcăm în acest an foarte mult”, a spus Gică Hagi despre meciul cu CFR Cluj.