Sport

Gică Hagi i-a transmis lui Steliano Filip să-și găsească echipă. „Regele” a fost nervos după înfrângerea din Cupă. EXCLUSIV

27.09.2019 | 18:04
Gica Hagi ia transmis lui Steliano Filip sasi gaseasca echipa Regele a fost nervos dupa infrangerea din Cupa EXCLUSIV
Steliano Filip l-a înfuriat pe Gică Hagi. Sursă foto: sportpictures.eu

Situația este tensionată la Viitorul Constanța, în urma eliminării surprinzătoare din Cupa României, 0-1 cu Sănătatea Cluj. FANATIK a aflat că Gică Hagi i-a transmis lui Steliano Filip să-și caute echipă. „Regele” a fost foarte supărat de atitudinea pe care au avut-o băieții săi, iar fostul căpitan al lui Dinamo a fost schimbat în minutul 42 al partidei.

Steliano Filip, trimis de Gică Hagi să-și găsească echipă

Steliano Filip a ajuns în vară la Viitorul Constanța, liber de contract, după ultima aventură a sa de la Dunărea Călărași. Fundașul care a jucat și la Hajduk Split în Croația, a declarat la prezentarea oficială că tocmai șansa de a lucra cu Gică Hagi l-a determinat să aleagă să semneze cu Viitorul: „Sincer nu am stat prea mult pe gânduri când am auzit. Mă bucur foarte mult că am ocazia să lucrez cu domnul Gică Hagi. Mereu am visat la asta și mă bucur că am ajuns aici”.

„Cunosc marea majoritate a colegilor. A contat clar și acest lucru. Sunt sigur că mă vor primi bine. Am vorbit cu ei înainte să semnez. Îmi doresc să mă pregătesc bine și să prind echipa de start. Sper să am continuitate în joc și, de ce nu, să prind și echipa națională”, declara Steliano Filip în luna iulie pentru site-ul oficial al Viitorului Constanța.

  • 25 de ani a împlinit Steliano Filip pe 15 mai
Steliano Filip a fost trimis de Gică Hagi să-și găsească echipă. Sursă foto: sportpictures.eu
Steliano Filip a fost trimis de Gică Hagi să-și găsească echipă. Sursă foto: sportpictures.eu

Hagi nu a stat pe bancă la meciul cu „virușii verzi”

Gică Hagi nu a stat pe banca tehnică a Viitorului, iar rolul de „principal” l-a avut Cătălin Anghel, care s-a declarat uimit de ce s-a întâmplat pe teren și nu a putut concepe faptul că echipa sa, deținătoarea Cupei României, a fost eliminată de o formație din Liga a III-a: „În primul rând, vreau să vă spun că îmi asum întreaga responsabilitate a acestui eșec greu de digerat, pentru că Gica Hagi nu a fost cu noi. Îmi asum această înfrangere și, din păcate, se pare că nu am reușit să conving jucătorii că este un meci greu”.

„Nu avem niciun fel de scuză, nici gazonul, nici arbitrul. Suntem puțin pe vârfuri, e bine că a venit acest duș rece pentru că trebuie să ne trezim”, a spus Cătălin Anghel după meci.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Steliano Filip, conform transfermarkt.com