Fotbal intern

Gică Hagi râde de Gigi Becali. “El e principal, nu secund, cum cred unii!”

05.08.2019 | 10:30
Gica Hagi rade de Gigi Becali El e principal nu secund cum cred unii

Gică Hagi râde de Gigi Becali, toate acestea după ce patronul FCSB-ului a dezvăluit că l-a dorit pe Cătălin Anghel, antrenor care colaborează cu “Regele” la Viitorul pe banca tehnică a FCSB-ului. Latifundiarul din Pipera s-a despărțit de Bogdan Andone și este în căutarea unui antrenor. Pe lista acestuia s-au aflat Edward Iordănescu, Devis Mangia,  Walter Zenga, Laurențiu Roșu și Cosmin Contra.

Gică Hagi râde de Gigi Becali

Patronul FCSB-ului a anunțat că i-a trimis mai multe mesaje lui Gică Hagi pentru a-l lăsa pe Cătălin Anghel la FCSB, iar “Regele” n-a eziat să îl ironizeze pe latifundiarul din Pipera după ce colaboratorul său a emis un comunicat din presă prin care îl refuză pe afacerist. Gică Hagi a ținut să îi transmită lui Becali că Anghel este principal și nu secund, așa cum crede el.

„Cătălin Anghel e principal, nu secund, cum cred unii. El e principal, iar eu sunt manager. Bine că a ales să rămână cu noi, ne bucurăm! În rest, n-am ce să comentez”, a declarat Gică Hagi, la Look Sport, imediat după remiza Viitorului cu Sepsi, 2-2. 

Cătălin Anghel și Gică Hagi la un antrenament al Viitorului. Sursă foto: sportpictures.eu
Cătălin Anghel și Gică Hagi la un antrenament al Viitorului. Sursă foto: sportpictures.eu

FCSB s-a calificat în turul 3 al Europa League, dar Bogdan Andone a fost demis

FCSB a rămas fără antrenor, toate acestea după ce Gigi Becali a decis să se despartă de Bogdan Andone la finalul meciului pierdut de trupa roș-albastră pe teren propriu cu Alashkert, scor 2-3, în manșa retur a turului 2 preliminar din Europa League. FCSB s-a calificat în turul 3, acolo unde se va duela cu Mlada Boleslav, dar Bogdan Andone nu a mai fost întors din drum.

Pentru FCSB urmează meciul cu Astra Giurgiu din etapa a 4-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, azi, de la ora 21.00, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Turul din runda a 3-a din Europa League cu Mlada Boleslav se joacă joi, 8 august, de la ora 21.30, iar returul în Cehia, pe 15 august.