Fotbal international

Gică Hagi şi Gică Popescu şi-au luat lojă pe Anfield pentru Liverpool – Genk! “Regele” a dat peste 660 de lire pentru locurile de lux

05.11.2019 | 16:57
Gica Hagi si Gica Popescu siau luat loja pe Anfield pentru Liverpool  Genk Regele a dat peste 660 de lire pentru locurile de lux
Gică Hagi şi Gică Popescu şi-au luat lojă pe Anfield pentru Liverpool - Genk
ADVERTISEMENT

Gică Hagi şi Gică Popescu şi-au luat lojă pe Anfield Road pentru meciul Liverpool – Genk. Cele două formaţii se vor duela marţi, de la ora 22:00, în etapa a 4-a din Grupa E a Ligii Campionilor, iar “Regele” speră să-l vadă pe Ianis Hagi pe teren împotriva “cormoranilor” lui Jurgen Klopp.

Gică Hagi are lojă VIP pe Anfield pentru Liverpool – Genk

La finalul meciului Viitorul – Chindia 3-0, Gică Hagi a anunţat că şi-a cumpărat, împreună cu Gică Popescu, o lojă VIP pe Anfield pentru meciul Liverpool – Genk. “Regele” a urmărit prestaţiile lui Ianis Hagi în actualul sezon din grupele Ligii Campionilor, fiind pe stadion la partida cu Napoli, dar şi la turul contra vicecampioanei Angliei.

ADVERTISEMENT

“Ne-am luat acolo o lojă şi o să vedem dacă merg, că la mine e mai greu. Sperăm ca într-o bună zi să ajungem şi noi acolo, în acel mediu care arată atât de frumos. Dacă Ianis şi joacă, cu atât mai bine”, a declarat Gică Hagi după Viitorul – Chindia 3-0.

660 de lire este cea mai ieftină lojă pe Anfield la meciul Liverpool – Genk

Pentru meciul Liverpool – Genk, gazdele au scos bilete la vânzare pentru două categorii diferite de loje pe Anfield. Pentru loja “Premium Lounge – The Beautiful Game”, biletele costă, conform site-ului oficial al “cormoranilor”, 660 de lire sterline. A doua lojă disponibilă la meciul Liverpool – Genk este “The 1892 Lounge”, iar tichetele costă 999,60 lire sterline.

ADVERTISEMENT

În actulul sezon al Ligii Campionilor, Ianis Hagi a fost titular într-un singur meci: Napoli – Genk 0-0. În celelalte două meciuri din faza grupelor, internaţional român a bifat 19 minute în Salzburg – Genk 6-2 şi 4 minute în Genk – Liverpool 1-4. Campioana Belgiei ocupă ultimul loc în Grupa E, cu un punct obţinut în trei etape, fiind una dintre echipele cu cele mai puţine goluri marcate: trei în tot atâtea meciuri. În campionat, în weekend, Ianis Hagi a fost rezervă şi a intrat în minutul 75 al partidei Eupen – Genk 2-0.