Fotbal intern

Culise incredibile: “Popescu să nu uite! M-am dat la o parte ca să candideze, deşi aveam şanse mai mari ca el”

Fostul antrenor al lui Gică Popescu face dezvăluiri. Cum l-a lăsat pe acesta să candideze în locul lui.
29.03.2018 | 11:53
Culise incredibile Popescu sa nu uite Mam dat la o parte ca sa candideze desi aveam sanse mai mari ca el

Gică Popescu şi Anghel Iordănescu nu îşi mai vorbesc, după ce “Baciul” a fost arestat în “Dosarul Transferurilor”, pe 4 martie 2014, iar fostul selecţioner al României încearcă să rezolve problemele cu cel care i-a fost elev. totodată, “Tata” Puiu dezvăluie că trebuia să candideze el, însă s-a dat înapoi pentru a-l lăsa pe Popescu să o facă:

”Mi-aş dori, ca înainte de a spune totul în public, să am o discuţie privată cu Gică Popescu. Sunt două chestiuni. Una pur tehnică, sportivă, care se poate discuta şi alta care nu are legătură cu prima. Primul aspect este unul mai delicat şi aş prefera să-l lămuresc direct în faţă, bărbăteşte, cu Gică Popescu. Dacă Gică Popescu face afirmaţii nefondate şi necontrolate, îl priveşte pe el. Dacă este un bărbat adevărat, cum îl ştiu eu, mai ales că am lucrat 10 ani împreună, atunci ar tyrebui să-mi spună mie în faţă.

“L-am sunat pe Gică Popescu”

Gică Popescu trebuie să înţeleagă că eu am rămas în federaţie pentru că m-a adus Mircea Sandu şi nu Burleanu. În acelaşi timp, Gică Popescu să nu uite că eu îmi doream să candidez la alegerile FRF şi m-am dat la o parte pentru Gică Popescu. El mi-a solicitat acest lucru iar eu, din respect şi din prietenie pentru el am acceptat. Ne-am întâlnit undeva în Bucureşti, alături de alţi membri din Generaţia de Aur şi i-am spus că sunt de acord şi că mă dau la o parte, deşi eu credeam că am şanse mari de a câştiga.

Mircea Sandu cunoşate bine. În ultima zi în care se putea depune dosarul, Mircea Sandu m-a chemat şi mi-a spus: ’te rog foarte mult şi insist să-ţi depui dosarul’, dar l-am refuzat şi i-am motivat că am bătut palma cu Gică Popescu şi că nu mă mai răzgândesc. L-am sunat în acea zi pe Gică Popescu, nu mi-a răspuns, probabil avea treabă,  aşa că l-am anunţat pe Cristi Bivolaru, care era în echipa lui Gică Popescu.

În ultima seară, am reuşit să vorbesc cu Gică Popescu şi i-am spus: ”vino mâine dimineaţă la FRF, pentru ca este o problemă extrem de urgentă şi trebuie să-l lămurim pe Mircea Sandu’. Gică Popescu a venit, a fost o discuţie în trei, Gică Popescu a avut dreptate cu ce i-a spus atunci lui Mircea Sandu”, a spus Anghel Iordănescu la un post de televiziune.