Fotbal intern

Gică Popescu, reacție nervoasă la TV. “De ce săriți în sus când auziți de Hagi?” Ce spune de echipa națională a României

26.03.2019 | 20:18
Gica Popescu reactie nervoasa la TV De ce sariti in sus cand auziti de Hagi Ce spune de echipa nationala a Romaniei

Gică Popescu a avut o reacție nervoasă la TV, toate acestea pentru a-l apăra pe Gică Hagi. Acesta susține că antrenorul și finanțatorul echipei FC Viitorul Constanța a contribuit la formarea lotului echipei naționale a României.

Gică Popescu, reacție nervoasă la TV

“Meritul că sunt mulți jucători tineri la lot e doar exclusiv al lui Hagi Nu mai săriți în sus când auziți de Hagi! Uitați-vă la naționala de tineret și vedeți câți jucători de la Gică sunt.

60% din jucătorii de acolo unde de la Hagi, iar ei au realizat cea mai mare performanță din ultima perioadă. De ce săriți în sus? Sunt prea puține proiecte de acest gen, dar puțini au răbdarea și priceperea lui Gică”, a spus Gică Popescu la emisiunea Fotbal Club de la TV Digi Sport.

Gică Popescu și Gică Hagi înaintea unui meci din Liga 1 Betano jucat de Viitorul

Ce spune Gică Popescu despre jucătorii echipei naționale a României

Gică Popescu s-a arătat nemulțumit de atitudinea elevilor lui Cosmin Contra la meciul cu Suedia. „Fără să supăr pe cineva, nu am văzut o echipă a Suediei nemaipomenită. Mă așteptam la o calitate mai bună a jucătorilor suedezi, dar am văzut aceeași echipă grea, de forță, cu jucători robuști. Noi n-am avut atitudine și curaj pentru un meci din debutul preliminariilor.

Era important să începem cu dreptul, dar va trebui să reacționăm și să începem să câștigăm meciuri. Ca să te califici, ai nevoie de curaj, trebuie să începi să domini și să ai altă abordare a meciurilor”, a mai spus cel poreclit „Baciul”.