Stiri sportive

INCREDIBIL! Pe ce a cheltuit Gigi 400.000 € în puşcărie!

Chiar dacă pare greu de crezut, Gigi Becali a petrecut deja 13 luni în penitenciarele din România de cînd a fost arestat pe data 20 mai 2013. Chiar dacă a trecut prin clipe cumplite în toată...
27.06.2014 | 18:08
INCREDIBIL Pe ce a cheltuit Gigi 400000 E in puscarie
ADVERTISEMENT

Chiar dacă pare greu de crezut, Gigi Becali a petrecut deja 13 luni în penitenciarele din România de cînd a fost arestat pe data 20 mai 2013. Chiar dacă a trecut prin clipe cumplite în toată această perioadă, nimic nu l-a împiedicat pe patronul Stelei să continuie şi din puşcărie seria gesturilor de caritate. Citind nenumăratele scrisori pe care le primeşte în flux neîntrerupt, dar urmărind cu atenţie şi cazurile mai grave de la emisunile TV, latifundiarul din Pipera i-a mandatat pe vărul său, Virgil Becali, şi pe omul său de încredere, Ionuţ Luţu, să se ocupe cu plata sumelor de bani pe care a decis să le ofere persoanelor cu probleme.

“Ăsta e Gigi Becali! Sîntem siguri că multă lume poate consideră că el a făcut gesturile de caritate doar pentru imaginea sa şi pentru a îmbuna Comisia, atunci cînd va cere eliberarea condiţionată, însă lucrurile nu stau deloc aşa. Să ştiţi că Gigi are suflet mare, iar atunci cînd vede la televizor cazuri grave sau cînd citeşte uneori scrisorile pe care le primeşte, să ştiţi că mai mereu îi dau lacrimile. Deşi el nu vrea să se ştie, Gigi a cheltuit cu gesturile sale de caritate peste 400.000 de euro în cele 13 luni de închisoare, ne-a spus un apropiat al patronului Stelei.

ADVERTISEMENT

I-a plătit 15.000 de euro operaţia pe creier lui Leo Iorga

La începutul lunii mai a acestui an Gigi Becali a aflat că fostul solist al cunoscutei trupe “Compact”, Leo Iorga, mai are nevoie de 8.000 de euro pentru a putea să îşi achite o operaţie pe creier în valoare totală de 15.000 de euro. “Gigi a aflat că Leo Iorga, pe care îl ştia din tinereţe, are nevoie de încă 8.000 de euro pentru a putea să îşi plătească o operaţie pe creier. În aceste condiţii a pus de urgenţă mîna pe telefon şi l-a sunat din puşcărie pe Virgil Becali, pe care l-a pus să îi achite integral lui Iorga operaţia respectivă, a dezvăluit pentru FANATIK.RO un apropiat al lui Becali.

I-a premiat pe moţii din Apuseni cu 20.000 de euro

Totodată, în toată această perioadă Gigi Becali a avut grijă să îi premieze şi pe salvatorii medicilor care au scăpat cu viaţă din teribilul accident aviatic din Apuseni, în care, din păcate, şi-au pierdut viaţa studenta Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan. “Gigi a văzut la televizor accidentul în care şi-au pierdut viaţa Aura Ion şi Adrian Iovan şi a rămas marcat de modul în care cîţiva oameni simpli din sat s-au chinuit să îi salveze pe restul pasagerilor. Aşa că i-a spus lui Luţu să ia legătura cu aceştia şi să îi spună lui Virgil Becali să îi premieze pentru efortul lor cu suma de 20.000 de euro”, ne-a spus sursa respectivă.

ADVERTISEMENT

33a17b884414debbad00a49365c70aa2

A dat 30.000 de euro pentru operaţia unei fetiţe de trei ani paralizată

Gigi Becali nu a ţinut cont de bani, mai ales în condiţiile sale de detenţie, nici atunci cînd a venit vorba de o fetiţă de 3 ani, care era paralizată. Pentru a putea beneficia de o intervenţie chirurgicală în SUA, patronul Stelei i-a oferit familiei Norei Nagy din Cluj suma de 30.000. Nora suferă de paralizie cerebrală spastică, iar intervenţia chirurgicală era vitală la vremea respectivă,

Tags: