Fotbal intern

GIGI BECALI. VIDEO / Imagini de colecţie: cum tăia porcul!

GIGI BECALI. Pentru al doilea an consecutiv, Gigi Becali nu va putea petrece Sărbătorile de iarnă alături de familie. Aflat încarcerat la Poarta Albă, unde ispăşeşte o pedeapsă de trei ani...
24.11.2014 | 09:14
GIGI BECALI VIDEO  Imagini de colectie cum taia porcul

GIGI BECALI. Pentru al doilea an consecutiv, Gigi Becali nu va putea petrece Sărbătorile de iarnă alături de familie. Aflat încarcerat la Poarta Albă, unde ispăşeşte o pedeapsă de trei ani şi jumătate, patronul Stelei va fi nevoit să se mulţumească doar cu pachetul trimis de mama şi soţia sa.

Gigi jupuia singur şoriciul

GIGI BECALI. Pînă să fie închis, Sfînta Sărbătoare a Crăciunului însemna pentru Gigi şi rudele sale. Se tăia un porc care era împărţit în familie, iar pomana animalului se făcea afară, la minus multe grade. Latinfundiarul era înfofolit cu haine groase, mănuşi, iar momentul sacrificării animalului era un moment de neuitat pentru omul de afaceri. Finanţatorul din Ghencea ascuţea singur cuţitele, jupuia singur şoriciul şi îl împărţea celor prezenţi. Bineînţeles, nu lipseau voia bună şi muzica machedonească.

VEZI VIDEO AICI

Tăia porci şi înainte de Revelion

GIGI BECALI. Latifundiarul din Pipera avea, însă, un ritual de Sărbători. Era obişnuit să sacrifice porci atît de Ignat, cît şi înainte de Revelion. După ce se sătura de şorici şi de ţuica fiartă, patronul Stelei obişnuia să trimită săgeţi către George Copos, bunul său prieten, aflat tot după gratii. “Copos s-a ascuns cică, mi-a zis că m-a vazut cu televiziunile şi d-aia n-a venit! Rapidului îi urez să se înece la mal, ca şi pîna acum!”, îi ura Gigi lui Copos la finalul anului 2011. După ce se sătura de şorici, Becali dădea iama în brînza de oaie, pe care o gusta cu mămăliguţă caldă.

VEZI VIDEO AICI

Liber cinci zile de Crăciun?

Finanţatorul roş-albaştrilor a primit în luna septembrie o permisie de cinci zile de la conducerea penitenciarului Poarta Albă. Gigi a fost extrem de discret în libertate, iar magistraţii au rămas impresionaţi de comportamentul latifundiarului. Bazîndu-se pe acest lucru, patronul Stelei a solicitat să fie liber de Crăciun şi de Revelion, iar o decizie în acest sens va fi luată curînd. Totuşi, conform surselor FANATIK.RO, sînt şanse minime ca Becali să primească aviz favorabil în ambele cereri, urmînd să primească o nouă permisie cel mai probabil doar de Crăciun.

3 ani şi jumătate de închisoare este pedeapsa primită de Gigi Becali pe 20 mai 2013

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!