Sport

GIGI BECALI. Exclusiv/ Cazul său a ajuns la Strasbourg!

GIGI BECALI. Patronul Stelei l-a concediat pe avocatul portughez Jose Preto, nemulţumit de faptul că acesta nu s-a ocupat în cel mai profesionist mod posibil de dosarul său de la CEDO. FANATIK.RO...
15.01.2015 | 12:07
GIGI BECALI Exclusiv Cazul sau a ajuns la Strasbourg

GIGI BECALI. Patronul Stelei l-a concediat pe avocatul portughez Jose Preto, nemulţumit de faptul că acesta nu s-a ocupat în cel mai profesionist mod posibil de dosarul său de la CEDO. FANATIK.RO a aflat că de problema recuperării sumei de 1.700.000 de euro, bani confiscaţi de procurorii DNA din dosarul Valiza, se va ocupa o nouă echipă de avocaţi formată din Bogdan Vlad şi Radu Chiriţă.

BOMBA DIMINETII!!! FLAGRANT AL PROCURORILOR DNA CU UN SEF DE LA PRIMARIA BUCURESTI!!! L-AU PRINS LUAND MITA!!! 

GIGI BECALI. În urmă cu aproximativ trei săptămîni, postul de televiziune Prima TV – vezi dezvăluiri uluitoare făcute de procurorul de caz . a prezentat emisunea “Dosarele DNA”, unde s-a dezbătut cazul “Valiza”, în care procurorul şef Claudiu Dumitrescu a povestit cum a confiscat şi cum a reuşit să rezolve în cele din urmă celebrul dosar care l-a făcut pe Gigi Becali să mai primească alţi 3 ani de închisoare cu executare. Anterior, patronul Stelei primise o condamnare de 3 ani cu executare în dosarul “Sechestrare de persoane”.

CE SFÎNT SE SĂRBĂTOREŞTE AZI!!! SPUNE-LE LA MULŢI ANI CELOR DRAGI!!!

Surse din anturajul latifundiarului din Pipera au dezvăluit pentru FANATIK.RO că finanţatorului celui mai titrat club din fotbal românesc nu i-au căzut deloc bine declaraţiile făcute de procurorul Dumitrescu la TV. “I-a înfipt din nou un cuţit în inimă lui Gigi Becali. Şi-a adus aminte de toate problemele pe care le-a avut de pe urma acestui dosar şi nici acum nu se împacă cu ideea că a fost trimis în spatele gratiilor deoarece consideră că nu a dat mită. Mai mult, îl doare foarte tare că din 2008 şi pînă în prezent cei 1.700.000 de euro sînt confiscaţi şi nu ştie cînd şi dacă mai poate, legal, recupera banii respectivi”, ne-a spus sursa respectivă.

DOLIU LA ANTENA 1! UN MARE OM DE TV A MURIT LA VOLAN IN TOIUL NOPTII!!!

claudiu-dumitrescu333

ŞOCANT! A VRUT SĂ DEA CU MAŞINA PESTE PREŞEDINTE!!!

Procurorul Claudiu Dumitrescu (foto)

BOMBĂ!!! DECIZIE FĂRĂ PRECEDENT LUATĂ DE BĂSESCU!!! S-A RETRAS!!! ANUNŢUL OFICIAL!!!

Bogdan Vlad şi Radu Chiriţă se vor ocupa de dosarul de la CEDO

GIGI BECALI. În aceste condiţii, Gigi Becali este decis cu orice ce preţ să îşi caute dreptatea la CEDO, deoarece vrea să îşi recupereze banii. Surse din anturajul acestuia au dezvăluit pentru FANATIK.RO care este planul patronului Stelei. Gigi nici mort nu o va lăsa aşa. S-a jurat că îşi va căuta dreptatea la CEDO, pe acest dosar, şi a spus că în cazul în care îşi va recupera banii îi va investi pe toţi în gesturi de caritate. S-a interesat cum s-a ocupat avocatul portughez Jose Preto pînă acum de dosarul său de la CEDO şi a decis să renunţe la serviciile acestuia după ce a aflat că acesta nu a făcut mai nimic. În aceste condiţii, a mandatat altă echipă de avocatură, formată din Bogdan Vlad şi Radu Chiriţă, să se ocupe de o nouă documentaţie şi de completarea beton a dosarului respectiv chiar de la începutul acestui an”ne-a spus sursa respectivă.

GIGI BECALI E DISPERAT! UN NOU DOSAR LA DNA PENTRU MITUIREA UNUI JUDECATOR!!! AVOCATII, IMPLICATI!!!

bogdan_vlad2

Avocatul Bogdan Vlad (foto)

Acţiunea lui Gigi Becali, deja introdusă la CEDO

GIGI BECALI.  În continuare, unul dintre apropiaţii lui Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK.RO termenii în care procesul respectiv se va judeca. “Documentaţia la CEDO a fost deja trimisă. Însă acum aşteptăm ca acest proces să fie pus pe rol, dar ar putea dura şi cîţiva ani”a încheiat sursa respectivă.

INCREDIBIL!!! GIGI BECALI CONSTRUIESTE 4 SPITALE PE CARE LE VA NUMI “SFÎNTUL BECALI!!!!!”

Ce înseamnă CEDO

GIGI BECALI. CEDO, numită informal şi Curtea de la Strasbourg, a fost creată pentru sistematizarea procedurii plîngerilor în materia drepturilor omului provenite din statele membre ale Consiliului Europei. Misiunea Curţii este să vegheze la respectarea prevederilor Convenţiei Europene a Drepturilor Omului şi a Protocoalelor suplimentare de către statele semnatare. Curtea Europeană a Drepturilor Omului poate fi sesizată de către orice persoană, fizică sau juridică, aflată sub jurisdicţia statelor părţi la convenţie. Un caz impresionant este cel al românului Răzvan Bufinsky, care a cîştigat la CEDO contra României. Acesta a fost condamnat la 12 ani de închisoare într-un proces inechitabil, iar statul a fost obligat să-i plătească 10.000 de euro. Altfel, Gigi Becali este hotărît să reclame la CEDO şi modul în care a fost tratat în Penitenciarul Jilava.

VIDEO NECENZURAT / CUM ŞI-A UMILIT BENDEAC IUBITA, ROXANA VANCEA!!! A FILMAT TOT!!